Kampiranje sa stilom u Poreču

Kampiranje sa stilom u Poreču

laguna-porec-1

Kamp Bijela Uvala smješten je na istarskom poluotoku, 5 km od Poreča, a prepoznat je kao jedan od najboljih hrvatskih kampova. Površina kampa iznosi 450.000 četvornih metara, kapaciteta 6.000 gostiju. Kamp raspolaže smještajem na 1.200 kamp parcela, uglavnom veličine između 70 i 110 m², kao i smještajem u mobilnim kućicama.

laguna-porec-2

Što se tiče sportskih, rekreacijskih i ostalih sadržaja, kamp nudi gostima četiri bazena i plažu s popločenim, stjenovitim, travnatim i šljunčanim površinama, zaseban prostor za naturiste, plesni podij, restorane, barove, supermarket i suvenirnicu.

Laguna Bellevue za lagodan odmor

Ako više naginjete prema punom komforu koji nudi mogućnost glampinga, nove kategorije kampiranja, onda zavirite u vile koje spremno čekaju goste u novoj sezoni.

vila-laguna-3

Tvrtka Plava laguna investirala je i u preuređenje 11 vila turističkog naselja Laguna Bellevue. Novouređene Vile Comfort, Superior & Premium Laguna Bellevue odlikuje moderan i udoban interijer. Njihova terasa s hidromasažnom kadom istovremeno poziva na opuštanje u čarobnom mediteranskom okruženju. Smještene uz samo more, vile nude dnevni boravak s prostorom za sjedenje, 2 spavaće sobe i potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom.

vila-laguna-4

Sve vile imaju besplatan bežični internet, namještenu terasu s ležaljkama i hidromasažnom kadom. Također su opremljene i malom ljetnom kuhinjom s roštiljem i blagovaonskim prostorom. Više o Vilama Bellevue na službenim stranicama.

Foto: Laguna Poreč

Učitati još
Zatvori