On zna kako uživati u svom divnom domu i na tome mu malo zavidimo

@thestellabluegallery

Već smo pisali o trendu koji je zavladao Instagramom a spaja ljubav prema mačkama i lijepim interijerima #catsandinterior. Čini se kako su psi postali ljubomorni na mace i način na koji one znaju uživati u svojim domovima. Tako nas je nasmijao i odmah inspirirao jedan labrador koji svojim pozama zaista dokazuje kako pseći život može biti opušten i lijep. Naime, Blu je jedinac i logično je da će sva pažnja ‘njegovih ljudi’ biti usmjerena upravo na zadovoljavanju njegovih potreba.

Profil @thestellabluegallery nije samo još jedan u nizu onih koji imaju cool fotke interijera. Riječ je o bungalovu u blizini jezera kojeg krasi čak 900 metara kvadratnih. Uređenje nas je potaknulo na sanjarenje i rado bismo proveli ljetni odmor tamo baš kako ga provodi labrador Blu.

Kako je ljetne praznike zamislio labrador Blu?

@thestellabluegallery

Labrador je jedna od onih pasmina koja ima titulu ‘obiteljskog’ psa. Izrazito su strpljivi i brižni s djecom, a uvijek su spremni za maženje i igru. S obzirom na to da nisu hiperaktivni, svi oni koji ne vode aktivan način života s njima će brzo pronaći zajednički jezik. Ovi psić jako vole spavati, ali i dobro pojesti što nije idealna kombinacija po pitanju zdravlja. Iako spadaju u pse srednje veličine, labrador može doseći i do tridesetak kilograma što ih čini pomalo tromima. Prijateljski raspoloženi i uvijek spremni za interakciju odlično su društvo i idealan sustanar u svakom domu

Netipičan životni stil

@thestellabluegallery

Ljetne vrućine, iako neki u njima zaista uživaju, mnoge će ipak natjerati da vrijeme provode u klimatiziranbim prostorima. Pogovoto ako govorimo o životinjama s nekoliko slojeva dlake kojima gradska žega može stvoriti i brojne zdravstvene probleme. Ako bi bez korištenja riječi trebali opisati kako bi izgledao savršen život jednog labradora, onda bismo pokazali fotke psića Blu. On se sasvim dobro uklopio čak i bojom u krasan interijer modernog bungalova. Čini se kako za njega pravila ne vrijede, spavanje i izležavanje dozvoljeno je na sofi, jastucima i u krevetu. Mnogi drugi krzneni četveronošci zavidjeli bi mu na životnom stilu, a pomalo mu zavidimo i mi.

@thestellabluegallery
@thestellabluegallery

Foto: Instagram (@thestellabluegallery)

0