Kylie Jenner otkrila neobično ime sina
Kylie Jenner otkrila neobično ime sina

Kylie Jenner otkrila neobično ime sina

Reality zvijezda Kylie Jenner i njezin partner Travis Scott prošle su godine postali bogatiji za još jednog člana svoje obitelji. Vijest je to koja je privukla pažnju medija, ali i svih vjernih pratitelja ove mlade poduzetnice. Osim što su fanovi željno iščekivali saznati spol i vidjeti bebu, s oduševljenjem su dočekali i ime djeteta.

2/2/2022

Kylie je tada putem Instagram storyja otkrila da je sinčiću dala ime Wolf Webster. Dječačić je na svijet došao 2. veljače prošle godine i to samo dan nakon što je njegova starija sestra Stormi proslavila svoj četvrti rođendan.

Emotivni video

Međutim, tada je Kylie iznenadila sve, objavivši na Instagramu da ime djeteta više nije Wolf jer Travisu i njoj to ime nije odgovaralo uz dijete. Također, tada je jednomjesečnom sinu posvetila i emotivan video svog putovanja od trenutka kada je saznala da je trudna pa sve do rođenja.

Video pod nazivom To Our Son prepun je isječaka iz života, a uključuje poruke obitelij i prijatelja. Posebnu pažnju zaokupila je nestrpljiva starija sestra koja je s veseljem pratila mamu na njezinom putu. U videu je također pokazan djelić uređene dječje sobe, kao i emotivna baka Kris koja je jedva dočekala upoznati najmlađeg unuka.

AIRE WEBSTER

Skoro godinu dana nakon, fanovi su napokon dočekali službeno objavu o tome koje će ime dati svome sinu. A jučer je, sasvim neočekivano, na društvenim mrežama uz galeriju fotografija, Kylie kratko napisala ime uz emotikon bijelog srca – AIRE. Fanovi su i više nego pozitivno dočekali objavu, a komentarima su se priključile i mnoge poznate zvijezde.

Učitati još
Zatvori