Tim kreativaca iz Rijeke stvara vesele proizvode za dom, a posuđe nas je posebno osvojilo

Tim kreativaca iz Rijeke stvara vesele proizvode za dom, a posuđe nas je posebno osvojilo

Mladi tim kreativaca iz Rijeke, koji čine Maja, Kristijan, Zvone, Jan, Nika, Dorijan i Gordana, zajedničkim su snagama pokrenuli brend Traversa. Započeli su u turbulentnoj 2021. godini – u neizvjesnosti i ludosti vremena, odlučili su da je napokon vrijeme za realizaciju ideja i projekata koji su dugo čekali. Proizvode prekrasne unikatne proizvode za dom, od keramičkog posuđa, printeva i bannera do tekstila poput ručnika i jastučnica. Njihov prepoznatljiv stil potpuno nas je osvojio, ne samo zbog veselih boja i motiva, već nekog posebnog, toplog šarma svakodnevnog života koji su udahnuli proizvodima.

Traversa dizajn

Traversa na primorskom znači pregača, a upravo ona označava njihov opušten i slobodan svijet kreativnog rada. Kako i sami kažu, traversa za njih znači “ulazak u radionicu, dodir s glinom i lončarskim kolom, znači uzeti kist u ruke i namjestiti štafelaj s papirom ili platnom, pustiti da se po traversi razliju sve vrste slikarskih i keramičkih boja.”

Keramičko posuđe

Veseli keramički proizvodi za dom mame nam osmjehe, bilo da se radi o duhovitim crticama svakodnevnog života ili veselim motivima prirode na posuđu. U ponudi keramike nalaze se pladnjevi, tanjuri, šalice, zdjele i zdjelice raznih veličina, motiva i boja. Tako je dio Traversinih predmeta inspiriran vrtovima, cvijećem, samoniklim biljem, voćem i povrćem, a dio morem, kućnim ljubimicma, ljudima. Svaki predmet unikatan je i ručno oslikan.

Art printevi

Veseli printevi dostupni su u A3 i A4 formatima, crteži su autorski rad Traversa design-a, a rok za dostavu je 3-5 radnih dana. Art printevi odličan su ukras za zidove vašeg doma, a možda još bolji kao poklon dragoj osobi. Iz Traverse poručuju kako će odlično izgledati u drvenim okvirima i većem formatu!

Tekstilni proizvodi

U ponudi su kuhinjske krpe, ručnici, pregače, jastučnice i torbe s raznim motivima i crtežima inspiriranim svakodnevnim životom. Krpe, torbe i jastučnice se rade od 100% pamuka te neškodivih boja, a ručnici od 50% pamuka i 50% mikrofibre.

Učitati još
Zatvori