Simply Red headlineri prvog dana Zagreb Calling festivala

Simply Red headlineri prvog dana
Zagreb Calling festivala

simplyred-velika

Jedan od najvećih mainstream bendova svih vremena, britanske soul/pop legende Simply Red nastupit će kao headlineri prvog dana Zagreb Calling festivala. Mick Hucknall i njegov bend 22. lipnja će po prvi put gostovati u Zagrebu i u dva sata nastupa izvesti najveće hitove iz više od tri desetljeća duge karijere. Za potpunu večer na stadionu Šalata pobrinut će se dva velika imena regionalne glazbene scene: Natali Dizdar i grupa Jinx.

Nakon dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni došao je trenutak kad će se konačno susresti Simply Red i Zagreb. Točno trideset godina nakon što su se publici predstavili svojom soulful verzijom klasika Valentine Brothersa “Money’s To Tight To Mention” bend se vraća u Hrvatsku u sklopu velike svjetske turneje na kojoj izvode sve najznačajnije numere iz bogatog repertoara i predstavljaju posljednji studijski album “Big Love”.

jinx 2

Program tog dana svojim nastupom otvara talentirana Natali Dizdar, nakon nje na pozornicu će izaći Jinxi i kao kruna večeri Simply Red koji će donijeti najbolje od sebe. Headliner drugog dana poznat je od ranije, a riječ je o novoj velikoj britanskoj soul zvijezdi Johnu Newmanu. Ostali izvođači drugog dana bit će objavljeni u sljedećih desetak dana.

Prodaja dnevnih ulaznica za prvi dan kreće u srijedu, 2. ožujka u 8:00 u Dirty old shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13, Eventimovim prodajnim mjestima i Eventim.hr, po cijenama od 260 do 320 kuna za prvi dan i 170 do 270 kuna za drugi dan. Sve ostale informacije potražite na Facebook stranicama Zagreb Calling festivala.

 

Učitati još
Zatvori