Projekcija čarobnog baletnog spektakla Coppélia

Projekcija čarobnog baletnog
spektakla Coppélia

Igor Barberić

Igor Barberić

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema by CineStar održana ekskluzivna projekcija Coppélia – čarobng baletnog spektakla u kojem su uživali i –  Ivana Marić, Katarina Baban, Tamara Garbajs, Igor Barberić, Davor Meštrović, Tihana Harapin-Zalepugin, Mirjana Mikulec, Andrea Solomun te Nj.E. Elizabeth Petrovic, veleposlanica Australije u Republici Hrvatskoj kao i ostali ljubitelji baleta.

Tamara Garbajs

Tamara Garbajs

Balet Coppélia je od trenutka svoje premijere 1870. godine postao veliki hit te je danas, uz Giselle, najizvođeniji klasični balet na svijetu. Coppélia je energična i iskričava priča o magiji i prevari, s elementima svake sjajne priče: malo čarolije, dašak romantike i mnogo nevjerojatnih kostima. Glavni likovi su ludo zaljubljen par Swanilda i Franz, koji žive idealnim životom sve dok u njega ne uđe stanoviti dr. Coppelius i njegova misteriozna, prelijepa kćer Coppélia. Franza potpuno obuzme njezina očaravajuća ljepota te se zaljubi u nju. No, Swanilda uviđa da Coppélia nije onakva kakvom se predstavlja, stoga odlučno kreće u spas za svoju ljubav, kako bi izbavila iz ralja kobne doktorove kćeri. Osim Zagreba, u ovoj čarobnoj baletnoj poslastici uživala je publika u CineStaru u Zadru, Varaždinu, Rijeci, Splitu, i Osijeku.

Tihana Harapin-Zalepugin

Tihana Harapin-Zalepugin

Coppélia je dio Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji već šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina i u najudobnija sjedala u gradu. Tako su dosada posjetitelji CineStara imali priliku vidjeti live prijenose najboljih svjetskih opernih i baletnih izvedbi iz Royal Opera House-a, jedne od najpoznatijih svjetskih pozornica s vrhunskom produkcijom, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svjetskih izvođača. Također bogat program najavljen je i za novu sezonu te će svi ljubitelji klasike, opere, baleta i ostalih glazbenih žanrova zasigurno doći na svoje.

Nataša Brunović i Mirjana Mikulec

Nataša Brunović i Mirjana Mikulec

Kupovina ulaznica za sezonu 2017/2018 moguća je online na http://www.blitz-cinestar.hr/spektakli kao i na blagajnama kina.

Davor Meštrović sa suprugom

Davor Meštrović sa suprugom

Ivana Marić sa suprugom i kćerkom

Ivana Marić sa suprugom i kćerkom

Katarina Baban

Katarina Baban

Foto: Sarah Dombre

Učitati još
Zatvori