Najnoviji Ratovi zvijezda
uskoro dolaze u kina

Sedmi nastavak filma ‘Ratovi zvijezda’ smješten je 30 godina nakon radnje koju smo gledali 1983. godine u ‘Povratku Jedija’, a nakon tri prednastavka koja su uslijedila, fanovi su neizmjerno uzbuđeni oko filma ‘Sila se budi’ u kojem ćemo uz nove likove vidjeti i povratak nekih od legendi koje su obilježile ovu franšizu – Harrisona Forda, Carrie Fisher, Marka Hamilla, Anthonyja Danielsa, Petera Mayhewa i Kennyja Bakera.

starwars1

To znači da ćemo u ovom i naredna dva planirana nastavka saznati što se događalo s Hanom Solom, Princezom Leijom, Lukeom Skywalkerom, Chewbaccom te omiljenim robotima C3PO i R2D2, ali će u fokusu ipak biti novi likovi. Kreatori filma vrlo su škrti s informacijama o radnji tako da u finalnom traileru prije dolaska filma u kina 18. prosinca napokon saznajemo malo više zbog čega uzbuđenje raste. Pogledajte sami u nastavku.

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage oborio je rekord u prvom danu pretprodaje na blagajnama najvećeg kinoprikazivača u Hrvatskoj. U ponedjeljak, 19. listopada CineStar kina otvorila su pretprodaju ulaznica za najnoviji nastavak sage Ratovi Zvijezda te su do danas na svim svojim blagajnama i putem online kupovine (Smartphone aplikaciji i web stranici blitz-cinestar.hr) ostvarila rekordnu prodaju ulaznica.

star wars

Film Ratovi zvijezda: Sila se budi možete pogledati u svim CineStar kinima od 17. prosinca. Preporuka za jedan od najvećih filmova godine svakako su najjači kino formati Imax 3D, 4DX 3D, eXtreme 3D, a za luksuzni doživljaj filma tu su i CineStar Gold Class dvorane. Ulaznice možete kupiti i on line na blitz-cinestar.hr.

Učitati još
Zatvori