Milana Vlaović predstavila svoj četvrti roman

Milana Vlaović predstavila
svoj četvrti roman

Marina Vujčić, Igor Mirković, Milana Vlaović, Ivica Ivanišević i Judita Franković

Marina Vujčić, Igor Mirković, Milana Vlaović, Ivica Ivanišević i Judita Franković

U jedinstvenom prostoru Café bara ‘Dvorište’ u Žerjavićevoj ulici, u izdanju Hena Coma sinoć je predstavljena knjiga Glad, autorice Milane Vlaović. Do posljednjeg mjesta ispunjeno ‘Dvorište’, veliki interes osoba iz javnog i društvenog života grada, ali i podrška iz književnih krugova, potvrda su da je četvrta knjiga Milane Vlaović ponovo pronašla svoju publiku i da će sigurno donijeti osvježenje na hrvatsku književnu scenu. Odličnim zapletima, dobro razrađenom tematikom i nevjerovatnim situacijama knjiga Glad će zainteresirati mnoge te svakom čitatelju dati dovoljno razloga da se ne odvaja od ove nevjerovatne priče.

Milana Vlaović

Milana Vlaović

Knjigu su gostima predstavili autorica, poznati i uspješni redatelj Igor Mirković, koga se knjiga dojmila već svojim prvim stranicama te je istaknuo savršeno složenu fabulu ovog književnog djela, novinar i pisac Ivica Ivanišević, urednica knjige Marina Vujčić, dok je ulomke čitala uspješna hrvatska glumica Judita Franković. Kao i prethodne knjige Milane Vlaović za koje mnogi kažu da trebaju dobiti svoju ekranizaciju i za Glad se svi slažu da bi se vrlo dojmljivo mogla prenijeti na velika fillmska platna te upotpuniti jednu odličnu priču koja će sigurno vrlo brzo postati književni hit.

Judita Franković

Judita Franković

Podršku Milani Vlaović došli su dati mnogi koji su upoznati s njenim radom i koji su vjerovali da je Glad samo nastavak njenog uspješnog književnog puta, ali i mnogi kojima je ovo bio prvi susret s djelima ove književnice. Tako su između ostalog u ugodnoj atmosferi ‘Dvorišta’, u dijelovima knjige Glad uživali: Goran Bogdan, Bobo Jelčić, Vesna Tominac Matačić, Sanja Pilić, Merita Arslani, Pero Kvesić, Anita Juka, Lana Jurčević, Nevena Rendeli, Lejla Filipović, Iva Balaban, Ivana Plechinger, Ozren Kanceljak i mnogi drugi.

Draga Stanić i Iva Balaban

Draga Stanić i Iva Balaban

Sanja Pilić

Sanja Pilić

Nevena Rendelli

Nevena Rendelli

Bobo Jelčić

Bobo Jelčić

Vedrana Čarapović i Una Zima

Vedrana Čarapović i Una Zima

DSCF9230

Bobo Jelčić, Judita Franković i Goran Bogdan

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori