Legendarna Meryl Streep u
ljetnom filmskom hitu

Redatelj jednog od najboljih filmova svih vremena ‘Kad jaganjci utihnu’ – Jonathan Demme, scenaristica jednog od najhvaljenijih filmova 21. stoljeća ‘Juno’ – Diablo Cody i jedna od najboljih glumica svih vremena – Meryl Streep i jedan od najomiljenijih karakternih glumaca u posljednjih 30 godina – Kevin Kline predvode ekipu iza i ispred kamere nadolazećeg filmskog hita ‘Ricki and the Flash’ koji će se ovog ljeta započeti prikazivati u kinima diljem svijeta, ali i kod nas.

Rick (Meryl Streep) in TriStar Pictures' RICKI AND THE FLASH.

Trostruka dobitnica prestižne nagrade Oscar, Meryl Streep (‘Kramer protiv Kramera’, ‘Sofijin izbor’, ‘Željezna lady’) u filmu Ricki and the Flash pojavljuje se u potpuno novoj ulozi – glumeći rokericu (pjevačicu/gitaristicu) vlastitog benda ‘The Flash’ kojoj bivši suprug (Kevin Kline, dobitnik nagrade Oscar za najboljeg sporednog glumca u filmu ‘Riba zvana Wanda’) javlja da se njihova kćerka nalazi u problemima nakon što ju je ostavio dečko. Ricki – gitaristica heroina koja se odrekla svega, čak i vlastite obitelji, kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi – sada se vraća kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji.

Pored Meryl Streep i Kevina Klinea u filmu glavne uloge tumače i Rick Springfield kao član skupine ‘The Flash’ koji je zaljubljen u Ricki te Mamie Gummer kao njezina kćerka (zanimljivo je da je Mamie kćerka Meryl Streep i u stvarnom životu). U prvoj kino najavi za film koju vam ovim putem donosimo već se može osjetiti da će film Ricki and the Flash biti ispunjen glazbom i nastupima uživo, ali neće mu nedostajati i pravih emocija.

Učitati još
Zatvori