Lauba počinje godinu zanimljivom izložbom ‘I recommend Vodka’

Lauba počinje godinu zanimljivom izložbom
‘I recommend Vodka’

‘Hrvatska umjetnost danas’ naziv je serije samostalnih izložbi čiji je cilj prezentacija aktualne domaće umjetničke produkcije, format koji je Lauba pretvorila u svoj zaštitni znak.

paulina post 2

Uz dosad predstavljene izložbe Zlatana Vehabovića, Lovre Artukovića, Ivane Franke, Kristiana Kožula, Kristine Lenard, Brune Pogačnika, Viktora Popovića, Marka Tadića, Alema Korkuta, tandema Žižić/Kožul te TARWUK seriju Lauba 2016. godinu započinje s prvom samostalnom izložbom umjetnice Pauline Jazvić zanimljivog naziva – ‘I recommend Vodka’.

paulina post

Otvorenje je u četvrtak, 21. siječnja, u 20 sati kada će posjetitelji moći poslušati i razgovor s umjetnicom koji će moderirati kustosica Morana Matković.

Izložba naslovljena „I recommend Vodka“ predstavit će hrvatskoj publici ciklus od dvadesetak slika velikog formata nastalih u posljednje dvije godine. Autorica, poznata po kombinaciji tehnika i materijala, ovoga je puta tematski i dalje ostala u domeni istraživanja svakodnevnice suvremenog društva, no fokus je stavljen na slikarstvo kao medij. Više o nagrađivanoj autorici i njezinim projektima saznajte na paulinajazvic.hr.

you-will-meet post

Foto: Facebook, paulinajazvic.hr

Učitati još
Zatvori