Lauba počinje godinu zanimljivom izložbom ‘I recommend Vodka’

‘Hrvatska umjetnost danas’ naziv je serije samostalnih izložbi čiji je cilj prezentacija aktualne domaće umjetničke produkcije, format koji je Lauba pretvorila u svoj zaštitni znak.

paulina post 2

Uz dosad predstavljene izložbe Zlatana Vehabovića, Lovre Artukovića, Ivane Franke, Kristiana Kožula, Kristine Lenard, Brune Pogačnika, Viktora Popovića, Marka Tadića, Alema Korkuta, tandema Žižić/Kožul te TARWUK seriju Lauba 2016. godinu započinje s prvom samostalnom izložbom umjetnice Pauline Jazvić zanimljivog naziva – ‘I recommend Vodka’.

paulina post

Otvorenje je u četvrtak, 21. siječnja, u 20 sati kada će posjetitelji moći poslušati i razgovor s umjetnicom koji će moderirati kustosica Morana Matković.

Izložba naslovljena „I recommend Vodka“ predstavit će hrvatskoj publici ciklus od dvadesetak slika velikog formata nastalih u posljednje dvije godine. Autorica, poznata po kombinaciji tehnika i materijala, ovoga je puta tematski i dalje ostala u domeni istraživanja svakodnevnice suvremenog društva, no fokus je stavljen na slikarstvo kao medij. Više o nagrađivanoj autorici i njezinim projektima saznajte na paulinajazvic.hr.

you-will-meet post

Foto: Facebook, paulinajazvic.hr

0