Zvuci 60-ih na koncertu u Zagrebu

Zvuci 60-ih na koncertu u Zagrebu

Zemlja gruva

Zemlja gruva beogradska je grupa prepoznatljiva po specifičnom glazbenom i stilskom imidžu koja je svoju kvalitetu potvrdila nastupima ispred velikih, svjetskih zvijezda Cee-Lo Greena, Nouvelle Vague i Amy Winehouse – nakon podužeg vremena vraća se u Zagreb, ovoga puta u Vintage Industrial u kojem će nastupiti u četvrtak 27. listopada.

Bend njeguje šarolik glazbeni stil u kojem dominiraju zvuci afro, neo/soul, ragga,raggae, jazz, swing glazbe i općenito glazba ’60-ih godina. Svi ti energični glazbeni stilovi podebljani su snažnom puhačkom sekcijom te s tri vokalna solista različitog izraza Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan.

Već s prvim albumom ‘Gruvlend!”, Zemlja Gruva! uspjela je šarmirati glazbenu kritiku, publiku, a s time organizatore brojnih festivala i koncerata u regiji. Još veći broj publike osvojili su projektom ‘Dino u Zemlji gruva’, svojevrsnom hommageu neprežaljenom Dini Dvorniku.

Ovaj bend karakterističnog zvuka dolazi u Vintage Industrial Bar, u četvrtak 27. listopada. Početak koncerta predviđen je za 21 i 30 sati. Cijena ulaznica u pretprodaji 45 kn, dok je na na dan koncerta 60 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u klubovima Kavez i Vintage Industrial (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18), a svi obožavatelji zvuka beogradskog benda koji se do 25. listopada u 12 sati jave na info@journal.hr s podacima imena i prezimena te u predmet emaila navedu Zemlja Gruva imaju priliku osvojiti 2 x 2 ulaznice za koncert.

Čestitamo Ani Pavlić i Moniki Batur na osvojenim ulaznicama. Odličan provod želimo!

Učitati još
Zatvori