Najpoznatiji britanski komičar dolazi u Lisinski

Najpoznatiji britanski komičar
dolazi u Lisinski

Jimmy Carr komičar je koji nikad ne igra na sigurno, već svojim, često bezobraznim šalama pomiče granice crnog humora. Rafalna paljba inteligentih i odlično smišljenih viceva tjera publiku u smijeh, čak i kada publika duboko u sebi zna da se ne bi smjela smijati takvim šalama. Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu ‘stand up’ komedije, a njegovi se odgovori na dobacivanja iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa.

jimmy7

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog gostovanja, komičar se vraća s nastupom 17. rujna u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski sa svojim najnovijim showom – ‘Funny Business’! Iako ponekad nezreo, neotesan, nepristojan i politički nekorektan, iznimno je smiješan i svojim britkim, oštroumnim britanskim humorom oduševljava gledatelje diljem svijeta te se smatra britanskom ‘stand up’ zvijezdom.

U subotu, 17. rujna, sve posjetitelje Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski čeka iznimno mnogo dobrog humora, no napominjemo – nastup se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina, a ulaznice možete kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski, prodajnim mjestima eventim.hr, ulaznice.hr te u Aquarius Music shopovima.

Učitati još
Zatvori