Najzabavnije knjige ovog ljeta koje još stignete pročitati

Knjige uz koje ćete se od srca smijati…

Već smo proglasili skoro sve ultimativne ljetne hitove i donijeli razne popise štiva za ljeto, no nekoliko naslova je još ostalo na našem popisu, a njima ćete se od srca nasmijati dok ćete ih čitati.

When Life Gives You Lululemons, Lauren Weisberger

Ovog kasnog proljeća izašla je knjiga “When LIfe Gives You Lululemons” i odmah je postala bestseler! Treći je to nastavak priče koja je započela s kultnim romanom “The Devil Wears Prada” i vjerujemo da će obradovati sve obožavatelje.

How Hard Can It Be?, Allison Pearson

Humoristična fikcija i idealan Chick-lit za ljeto. a ako ne stignete – za svako godišnje doba. Ovu knjigu ćete čitati i sklupčani pod dekicom, isto kao što je za nju idealan morski krajolik, u laganom hladu, na ručniku, ispod bora…

Convenience Store Woman, Sayaka Murata

Debitantski roman koji je odmah skočio na bestseler listu. Radi se o ljubavnoj priči, no ne o bilo kakvoj – već onoj između dućana i jedne žene. Ovu neobičnu i jako duhovitu priču nećete moći ispustiti iz ruku, a vjerujemo da će vas nagnati da nabavite i pročitate ostalih devet djela ove autorice.

Objavu dijeli Jenna (@jennareadsbooks)

The Little Old Lady Behaving Badly, Catharina Ingelman-Sundberg

Ništa ne može spriječiti Ligu umirovljenika u njihovom naumu i planovima. No, oni će trebati mnogo, mnogo novaca… a za što točno i kako svoj plan misle ostvariti, saznajte u ovom jako zabavnom romanu.

Päntsdrunk, Miska Rantanen

Osvježavajući pristup ka osobnom rastu i razvoju, ovo je jedna od onih “self help” knjiga koja je mnogo više od toga i svatko bi ju trebao pročitati. I pritom ćete se dobro zabaviti!

Foto: Instagram

0