Kako se Anne Hathaway snašla u
ulozi modne urednice?

Ako ste voljeli čuveni film ‘Vrag nosi Pradu’ u kojem je nemilosrdnu glavnu urednicu moćnog modnog časopisa utjelovila hollywoodska diva Meryl Streep koja se iživljavala na asistentici Anne Hathaway, onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijim kino hitom koji nam stiže iz Hollywooda – ‘Pripravnik’.

pripravnik1

U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe. Sedamdesetogodišnjeg stažista Bena Whittakera koji se osjeća vrlo beskorisno u mirovini glumi oskarovac Robert De Niro, a kako bi se njegov lik uključio u društvo i povratio živahnost u svoju svakodnevicu, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa. Poznati glumac u ovom je filmu još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

pripravnik3

Blitz CineStar je za sve ljubiteljice ovakvih vrsta filmova pripremio CineLady premijeru filma ‘Pripravnik’ u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. Ostavite svoje ‘bolje’ polovice doma uz televiziju i nogomet, a vi se nakon napornog radnog dana opustite uz film u ženskom društvu. Svaka posjetiteljica na poklon će dobiti Nivea proizvode te piće dobrodošlice.

pripravnik4

CineLady projekcija filma održat će se u četvrtak, 24. rujna, u svim CineStar kinima diljem Hrvatske, a svoju ulaznicu možete kupiti u pretprodaji već od 17. rujna.

pripravnik2

Učitati još
Zatvori