Ultimativna božićna playlista

Ultimativna božićna playlista

Dash & Lily soundtrack

Blagdani su pred vratima i sad stvarno više nema prepreke da se polako počnemo ufuravati u božićni duh, planirati kako će nam izgledati dom, koje kekse ćemo ispeći, koje koktele smiksati i kako ćemo sve poslužiti na stolu. Jedna od najglavnijih komponenti kićenja doma, jelke, kuhanja svih božićnih delicija, svakako je glazba. Njome postižemo savršeno raspoloženje dok razabiremo kuglice i udišemo miris borovine, cimeta i kuhanog vina.

Dash & Lily božićna playlista

Na rasporedu su često oni klasici zapisani već u kamenu poput Wham i Last Christmas ili Mariah Carey i All I Want For Christmas Is You, no nakon nekoliko dana slušanja na svim radijskim postajama, kod kuće želimo promijeniti melodiju. Pa slušamo She & Him božićni album A Very She & Him Christmas ili Everyday Is Christmas koji je 2017. godine lansirala Sia, nekad će se na rasporedu naći Michael Bubble i njegova blagdanska simfonija, a ove godine imamo novo otkriće – soundtrack popularne Netflix serije Dash & Lily koju smo pogledali u cijelosti i već vam prenijeli dojmove.

Dash & Lily soundtrack

Serija je stigla na streaming servis 10. studenog studenog i u roku od par dana bila na vrhu trending liste. Snimljena prema young adult bestseleru Davida Levithana i Rachel Cohn Dash and Lily’s Book of Dares donosi preslatku božićnu romansu o Dashu koji mrzi Božić i Lily koja ga obožava. Suprotnosti se privlače, zar ne? No oni i dijele nešto zajedničko, a to je da ne žele biti sami na Božić zbog čega Lily osmisli izazov pomoću kojeg će upoznati nekoga novog – i Dash je prvi koji se na izazov ulovi. Tako počinje priča koja se isprepliće kroz ulice okićenog New Yorka i u gledatelju budi one najljepše euforične emocije.

Dash & Lily soundtrack

Slušamo na repeat…

Sve je upotpunjeno ama baš savršenom božićnom playlistom koja se sastoji od dobro nam poznatih klasika, ali i pjesama koje ili nismo dugo čuli ili se savršeno uklapaju u taj razigrani blagdanski duh kojim serija odiše. River Joni Mitchell, Christmas Wrapping od The Waitresses, What Are You Doing New Year’s Eve od Elle Fitzgerald ili Eelsi koji pjevaju Everything’s Gonna Be Cool This Christmas samo su neki od dobrodošlih dodataka na već uobičajene božićne melodije.

Nama je serija pri vrhu liste favorita za ovu godinu, posebice u ovo blagdansko doba, a soundtrack smo već počeli slušati – i nastavit ćemo cijelog prosinca.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori