Saša Lozar predstavio spot za pjesmu Vrijeme

Saša Lozar, spot za pjesmu Vrijeme

Vrijeme

Nakon mnogobrojnih hitova poput Tajno, Da, 365, Nemoćan pred njom, Budi, Dama i drugi, dolazi nam neko novo Vrijeme za karizmatičnog glazbenika Sašu Lozara.

U bajkovitom istarskom gradiću Motovunu na još posebnijoj lokaciji stvorenoj za našu priču kao jedinstveno mjesto za dvoje, snimljen je novi video za trenutni hit single Vrijeme.

Putovanje kroz vrijeme, živjeti u trenutku, osloboditi se svih očekivanja, opustiti se i na tren pobjeći od stvarnosti, Saša Lozar i prelijepa Riječanka Ivana Pirizović vjerodostojno su svojom igrom ušetali u takav jedan Vremeplov strasti.

Bijeg od realnosti je ponekad neophodan i poželjan, odlazimo u maštu i donosimo dašak jedne takve priče za koju se ovaj puta pobrinuo talentirani dvojac iz Rijeke Filip i Slađana Gržinčić.

The best of George Michael & The best of Saša Lozar u Saxu

Uz ovaj Vremeplov strasti donosimo i vijest o posebnoj ekskluzivi u studenom – vidimo se u SAX!-u svake subote u studenome u 21:30.

SAX! Klub presents Saša Lozar exclusive: The best of George Michael & The best of Saša Lozar.

  • 07.11.2020. The best of George Michael
  • 14.11.2020. The best of Saša Lozar
  • 21.11.2020. The best of George Michael
  • 28.11.2020. The best of Saša Lozar

Broj karata za ovu tematsku i glazbeno-koncertnu priču je limitiran, mjesta su sjedeća. Koncerti se održavaju uz pridržavanje svih trenutno propisanih mjera. Prodaja na blagajni Sax! a, Palmotićeva ul 22.

Produkcija: Gržinčić Creative Visuals
Scenarij: Filip Slađana Gržinčić
Režija: Filip Gržinčić
Uloga ženska:  Ivana Pirizovich
Styling Saša Lozar: Saša Lozar & Gordana Bosak( by Diesel)
Izvršna produkcija: Agapa, Gordana Bosak
Lokacija:  Roxanich, Wine & Heritage hotel, Motovun

Foto: Promo

0