Red Hot Chili Peppersi stižu u naše susjedstvo!

Red Hot Chili Peppersi stižu u
naše susjedstvo!

Izgleda da će 2022. godina napokon donijeti novi val koncerata i glazbenih iznenađenja. Više od godinu i pol dana u Hrvatskoj, pa ni u susjedstvu, nisu nastupala planetarno popularna glazbena imena. Međutim, nakon što je britanska glazbenica Lorde otkrila da nagodinu nastupa na našoj obali, u Šibeniku, vijesti su se samo počele redati. Celine Dion, Pixies, The Killers, Ed Sheeran u Beču – a sad su stigle svježe informacije koje su nas posebno razveselile!

Legendarni bend Red Hot Chilli Peppers kreće na svjetsku turneju, a jedna od lokacija je upravo u našem susjedstvu!

Bend je vijest o svjetskoj turneji podijelio s obožavateljima na duhovit način. U obliku prijenosa live programa na imaginarnoj TV postaji ‘KHOT’, Anthony Kiedis, Flea i Chad Smith intervjuirali su “novog” gitarista Johna Frusciantea o turneji.

Kultni Peppersi stižu u Budimpeštu!

Svjetska turneja kreće u Sevilli u Španjolskoj 4. lipnja 2022. i nastavlja se po europskim gradovima sve do kraja srpnja. Nama najbliža stanica je svakako Budimpešta u kojoj će bend zasvirati na njihovom stadionu Ferenc Puskas 15. lipnja sljedeće godine. Ulaznice za koncerte kreću u službenu prodaju sljedećeg petka, 19. listopada, točno u 10 sati ujutro, a pre-sale ulaznice krenule su jutros u prodaju!

Uz njih će nastupati i odlična popratna postava – The Strokes, A$AP Rocky, St. Vincent i HAIM. Ujedno je to i prva turneja s gitaristom Johnom Fruscianteom koji se ponovno pridružio RHCP-u nakon desetogodišnje stanke. Domaća je publika posljednji put imala priliku Pepperse slušati live 2012. godine kad su nastupali na zagrebačkom Hipodromu. Kao predgrupa tada su nastupali hrvatski 2Cellosi, a genijalni koncert slušao se i na okolnim lokacijama.

Vjerujemo da će i ovoga puta Peppersi izazvati oduševljenje kao jedan od najpoznatijih rock bendova na okupu.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori