Nova pjesma koja će zasjesti na prvo mjesto svih ljestvica slušanosti

Na dan žena, koje čine velik dio njegove publike, jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika- Petar Grašo predstavio je novu pjesmu. Dugo očekivani hit pod nazivom ‘Voli me’ sigurno će zavladati svim radijskim postajama.

Njegove pjesme bez zasjedaju na prvo mjesto svih ljestvica slušanosti i široko su prihvaćene od strane publike. No, bez obzira na talent to ne bi bilo moguće bez njegovoj tima. Tako su se Vjekoslava i Tonči Huljić, uz Grašu, ponovno okupili i napisali novu pjesmu.

Petar Grašo – Voli me

Nova pjesma osvojila je srca diljem regije, a refren je špica serije ‘Pogrešan čovjek’ koju ste vjerojatno primijetili na Tv-u. Nakon brojnih upita publike, Petar Grašo konačno ju je dovršio, a ovih dana u Splitu se snimao i spot. Sve je snimano kao tako zvani ‘one take spot’ ili snimanje u jednom kadru, a u ekipi je bilo 40-ak ljudi. Spot je sniman u režiji Vojana Koceića. Zapratite Petra na službenom Instagram profilu i uvijek budite u toku o novim zbivanjima.

Poznati glazbenik istaknuo je da ako bi morao pjesmu opisati u nekoliko riječi to bi bile: ležerna, mediteranska, dugotrajna. Između ostaloga, nosi i lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakve jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Petar Grašo želio bi da ova pjesma kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino- da vremenom dobiva na kvaliteti i da se ljudi uz nju dobro osjećaju.

Foto: PR, YouTube

0