Ovi adventski koncerti će vas dobro rasplesati

Koncerti od srijede do subote

Na zagrebačkom Adventu već od srijede počinje vikend! Večeras vas na Adventu na Europskom trgu čekaju Tena&Vid s odličnom svirkom, a i koji će vas dobro zagrijati za nastup mnogima omiljene, često zvane hrvatskom Adele,  Luce, a koja će se na pozornicu popeti u 20 sati.

Luce

Mlada kantautorica vedrog duha, prije tri godine osvojila nas je i hipnotizirala svojim melankoličnim zvukom s EP-ija ‘U bojama’, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana i nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija.

U četvrtak, 20. prosinca čeka vas od 20 sati Igor Geržina – odličan uvod u vikend kojim od petka vladaju Tena&Vid u 18 sati te od 21 sat Gadjo Manouche , dok će subotnjim jutrom vladati DJ set Špica by Jazzozo – odlična pozadina za subotnju kavu i dobro glazbeno drmanje tijekom dana. Večer je rezervirana za White Box nastup od 20 sati.

0