Osvojite ulaznice: Massimo ruši granice koncertom koji spaja stvarno i virtualno

Massimo-u-Lisinskom

Naš najnagrađivaniji pjevač 10. prosinca u dvorani Lisinski održava ekskluzivni koncert za 500 gledatelja, a spektakl će ući u povijest jer je prvi popularni koncert koji se održava i virtualno. Upravo te virtualne ulaznice možete osvojiti i vi i u toplini svog doma uživati u sjajnoj glazbi ovog vrhunskog glazbenika.

Prvi koncert istovremeno na dvije platforme

Koncert Massima 10. prosinca 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski bit će zapamćen kao prijelomni trenutak na domaćoj sceni. Naime, Tvrtka Music Time u suradnji s Aquarius Recordsom i Entriom Vam predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu. U prodaju su puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.

Od petka ulaznice u prodaji

Prošlog petka u prodaju je pušteno 500 ulaznica za Lisinski, a od ovog petka 20. studenog u prodaju će biti puštene ulaznice za virtualni koncert. One će omogućiti svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, s obitelji ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre glazbe dobiti će jedinstveni pristup ovom spektaklu.

“Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino tako našu glazbu možemo približiti široj publici” – rekao je Massimo.

I za goste u dvorani i za virtualne posjetitelje Massimo priprema brojna iznenađenja, a s obzirom na limitirani broj ulaznica za sjedeća mjesta u Lisinskom sve one koji žele doći u dvoranu savjetujemo da svoje primjerke nabave što prije. Ulaznice za fizički i virtualni koncert su dostupne preko sustava Entrio, a ulaznice za sjedeća mjesta u dvorani možete potražiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

Virtualni koncert i ulaznice

  • Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
  • Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta 
  • Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
  • Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert 
  • Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
  • Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin. 

Osvojite ulaznice

Svoje ulaznice za ovaj virtualni spektakl mogu osvojiti dva kućanstva i to tako da pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila Massimo do petka 27. studenog u podne. Dobitnika ćemo objaviti istoga dana i kontaktirati ga e-mailom. Sretno! DOBITNICI VIRTUALNOG SPEKTAKLA SU: Vildana Hadžihasanović i Ivan Mladineo. Čestitamo!!

Foto: PR

0