Graffiti na Gradele ovo ljeto dovodi najveća imena domaćeg hip-hopa

Graffiti na Gradele ovo ljeto dovodi
najveća imena domaćeg hip-hopa

Graffiti na Gradele cover

Na neke festivale publika dolazi zbog lineup-a, na neke zbog atmosfere, a na neke zato što su cool. Graffiti na Gradele u svom sedmom izdanju, koje će se održati na već dobro poznatoj lokaciji Bijele kuće u Bolu na Braču od 26. do 28. srpnja, podiže igru na novi nivo. Na Graffitima na Gradele naći ćete sve – najbolju i najopušteniju festivalsku atmosferu, kul ekipu i definitivno najbolji lineup u povijesti festivala!

Graffiti na Gradele – najbolji lineup do sada!

Bol na Braču već je tradicionalno ljetovalište 33 bande – High5 i braća Kuku$i već su rezervirali apartman i vraćaju se odraditi standardan hit nastup, ove godine podebljan hitovima s albuma “BackStageBoys” (High5) i “Anđeli i Bomboni” (Kuku$). Prognoze kažu da će ljeto biti baš kako i treba biti – vruće, a vrućinu će dodatno pojačati Vojko, Vrućina Vojko pa se očekuje rušenje temperaturnih i festivalskih rekorda.

unnamed (6)

unnamed (2)

A to su tek prva imena najboljeg ljetnog lineupa na još uvijek potpuno besplatnom morskom festivalu – u narednim tjednima stiže još velikih imena, a internacionalne boje branit će neki od najvećih writera i graffitera.

Nekome je after odmah nakon glavnih izvođača, a neki ga vole produžiti i nakon svanuća – nema problema jer DJ-i Oliver, VRH i Tikach vole i jednu i drugu vrstu aftera pa su već rezervirali svoje pozicije na GnG DJ pultu. Ako do sada još nise, krajnje je vrijeme zašto se oko Graffita na Gredele planira godišnji.

Za više informacija o festivalu pratite nas i službenu Facebook stranicu.

unnamed (7)

unnamed (3)

Foto: GNG

Učitati još
Zatvori