Uskoro počinje drugi KulaKula festival u Trogiru

Uskoro počinje drugi KulaKula
festival u Trogiru

Tri dana, dvije ekskluzivne lokacije, najbolji hrvatski vokali, prvi dani kolovoza… Sve je spremno za drugo izdanje KulaKula Festivala koji se ove godine može pohvaliti sa čak dva od tri rasprodana dana!

DRUGI KULAKULA FESTIVAL U TROGIRU

Baš kao što su organizatori upozoravali, već prije mjesec dana planule su ulaznice za pool party  na prepoznatljivom bazenu Brown Beach House hotela koji će 1. kolovoza postati idealna kulisa za slušanje hitova kultnih TBF-ovaca i funky vibre Matije Cveka i pratećeg mu benda The Funkensteins. 

Prošli tjedan saznali smo da je posljednji dan festivala u Kuli Kamerlengo rasprodan tako da nas očekuje užarena plesna atmosfera na nastupima Detoura i The Frajli, a za sve one koji žele osjetiti barem dio ove priče, još je samo 200 ulaznica ostalo za rock i hip hop spektakl koji predvode Vojko V i Let 3.

S obzirom na to da je ogroman odaziv iznenadio i organizatore i cijelo dalmatinsko područje, svakako požurite po mali broj ulaznica za 2. kolovoza i ne zaboravite napuniti bateriju svog mobitela – uspomene s KulaKula Festivala trajat će cijelu godinu!

Za bilo kakve informacije ili pitanja, čekirajte službenu Facebook ili Instagram stranicu festivala dok karte možete osigurati putem sustava entrio.hr.

Foto:PR

Učitati još
Zatvori