Boris Štok predstavio je novi singl – obradu kultnog beogradskog benda Idoli

Boris Štok - photo Vanja Tataj

Boris Štok – Baby, Baby

Riječki glazbenik Boris Štok predstavio je singl Baby, Baby. Jedan od izvođača koji će u subotu 26. svibnja nastupiti na Addiko Tesla Main Stageu briljirao je u preradi pjesme grupe Idoli koju je kultna beogradska grupa napravila za film Davitelj protiv davitelja.

Nakon EP izdanja “Puls” i uspješnih singlova “Ove misli” (feat. Yaya), “Voli me još ovu noć”, “Ispod kože” i “Kao mi”, Boris Štok predstavlja novi rad – pjesmu “Baby Baby”. Spot je sniman kao dio “live” sessiona na pozornici Hrvatskog kulturnog doma u Rijeci, a uskoro će biti objavljen cijeli live session, koji će uključivati live izvedbe nekih neobjavljenih pjesama s albuma koji izlazi tijekom jeseni 2018. godine. Glazbu i tekst “Baby, Baby” potpisuje Srđan Šaper, a aranžman je djelo Borisa Štoka i Darka Terlevića. Pjesmu je snimao Matej Zec, miks i mastering potpisao Srđan Sekulović Skansi, dok je videospot režirala Vanja Tataj.

Suosnivač i dugogodišnji član višestruko nominirane i nagrađivane grupe Quasarr, u kojoj djeluje kao autor tekstova, koautor glazbe i glavni vokal prošle je godine krenuo u samostalne vode. Da je njegov rad na samostalnoj karijeri ostavio trag govori i nedavna nominacija za nagradu Porin u kategoriji Novi izvođač godine.

Boris Štok nastupit će na Addiko Tesla Main Stage umaškog Sea Star Festivala u subotu 26. svibnja uz velika glazbena imena kao što su Hurts, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Filatov & Karas i Detour.

Boris Štok

0