Andrea Bocelli održat će božićni koncert u predivnom i potpuno praznom talijanskom kazalištu

Andrea Bocelli održat će božićni koncert u predivnom i potpuno praznom talijanskom kazalištu

Osim što nikada nećemo zaboraviti 2020. godinu u svojoj cjelini, na mnogima od nas vječan trag nesumnjivo će ostaviti sada već nezaboravan uskršnji koncert, kojeg je slavni talijanski tenor Andrea Bocelli 12. travnja održao u potpuno praznoj Milanskoj katedrali. Emocije su tada bile izuzetno snažne, naročito u koronom teško pogođenoj Italiji, a slične emocije mogao bi pobuditi najnoviji koncert koji Andrea Bocelli priprema na još jednoj spektakularnoj lokaciji.

Božićni koncert koji ćemo svi pratiti

Believe in Christmas, službeno je ime ovog božićnog koncerta, kojeg će Bocelli održati 12. prosinca u istinskom dragulju talijanske arhitekture i povijesti – Teatro Regio di Parma. Slavno kazalište bit će baš kao i milanski Duomo potpuno prazan, no milijuni ljudi diljem svijeta uključit će se u live stream i tako doživjeti dašak ove magije.

Vizionar i režišer iza ovog glazbeno-scenskog spektakla je Franco Dragone, koji će prostor ovog impresivnog kazališta iskoristiti za stvaranje još jednog nezaboravnog koncerta Andree Bocellija. Slavni tenor na koncertu će izvesti brojne pjesme sa svog albuma Believe, ali i neke od najpoznatijih božićnih pjesama.

Budući da se fizički koncerti posljednjih tjedana intenzivno sele u online arenu, ni ovaj ipak neće biti besplatan. Ulaznice za ovo virtualno iskustvo se mogu nabaviti ovdje, u rasponu cijena od 22 do 40 eura.

Foto: Andrea Bocelli

Učitati još
Zatvori