2 zabavne serije i 1 film koje ćete gledati do kraja kolovoza

2 zabavne serije i 1 film koje ćete
gledati do kraja kolovoza

Nove humoristične serije, čak i one s akcijskim predznakom, odličan su izbor za ljetne večeri. Opuštanje, smijeh i jako dobar humor ono je što tražimo od televizije za kraj ljeta…

Otherhood

Patricia Arquette, Felicity Huffman i Angela Bassett u glavnim su ulogama serije koja donosi priču o tri majke koje su dugogodišnje prijateljice i koje se odluče na put u New York kako bi se ponovno povezale sa svojim odraslim sinovima. U tom procesu shvaćaju da njihovi sinovi nisu jedini čiji se životi moraju promijeniti.

The Righteous Gemstones

19. kolovoza premijera je nove humorističke serije u The Righteous Gemstones u kojoj ćemo gledati Dannyja McBridea, Johna Goodmana, Edi Patterson, Cassidy Freeman i Adama DeVinea.

Danny McBride („Zamjenici“) vraća se na HBO humorističnom serijom o svjetski poznatoj televangelističkoj obitelji s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada – sve u ime Isusa Krista. McBride će glumiti glavni lik Jesseja Gemstonea, koji sebe smatra osobenjakom među propovjednicima preuzevši ono što je njegov otac Eli Gemstone (John Goodman) izgradio i proširivši to za moderniju publiku. Glumačka postava također uključuje Edi Patterson kao Jessejevu sestru Judy; Cassidy Freeman kao Jessejevu ženu Amber; Tonyja Cavalera kao bivšeg sotonista Keefea Chambersa, kojega je spasio Jessejev mlađi brat Kelvin (Adam Devine); Tima Baltza kao Judyna zaručnika B. J.-a; i Grega Alana Williamsa kao Martina Imarija, konzervativnoga Kenijca i Elievu desnu ruku.

https://www.youtube.com/watch?v=KqJRIQO7sqw

Ballers V

26. kolovoza premijera je pete sezone serije Ballers, u kojoj ćemo gledati Dwaynea Johnsona, Johna Davida Washingtona, Omara Bensona Millera, Roba Corddryja i Donovana W. Cartera.

Serija „Igrači“ istražuje glamurozni i često bespoštedni svijet profesionalnog američkog nogometa kroz skupinu bivših i sadašnjih igrača koji nastoje ostati u igri, a Dwayne Johnson igra glavnu ulogu bivše superzvijezde Spencera Strasmorea koji se ponovno pronašao kao financijski menadžer današnjih igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=KjnZJ-6Dw4U
Učitati još
Zatvori