Napokon znamo datum kada na Netflix stiže druga sezona napete serije ‘You’

Ako ste prošle godine zakačili na napetu psihološku seriju ‘You’, imamo dobre vijesti – druga sezona na Netflix dolazi 26. prosinca.

Serija ‘You’ je psihološki triler temeljen na istoimenom romanu Caroline Kepnes iz 2014. godine. U uvrnutoj ljubavnoj priči o generaciji milenijalaca u glavnoj je ulozi Penn Badgley, svima poznat kao Dan ‘Lonely boy’ Humphery iz obožavane teen serije ‘Gossip Girl’. Njegov lik Joe Goldberg zaljubljuje se u Guinevere Beck, djevojku koju sreće u knjižari u kojoj radi. Ubrzo postaje opsjednut njome, toliko da je počinje pratiti fizički, putem društvenih mreža i na sve ostale uvrnute načine koje možete zamisliti. No, stvari ne se odvijaju onako kako je Joe zamislio pa počinje sklanjati sve što mu se nađe na putu do Beck i njenog srca. Ako niste pogledali prvu sezonu, nećemo vam otkriti kako završava, ali vam svakako preporučujemo da ju pogledate. Ima 10 epizoda, a toliko je napeta da ćete ju odgledati u jednom dahu.

I dok se prva sezona odvija u New Yorku, u drugoj sezoni Joe seli u Los Angeles. Radnja se samo djelomično temelji na nastavku romana Caroline Kepnes ‘Hidden Bodies’, a ono što se zasad zna jest da se Joe suočava s ‘najmračnijim dijelovima svoje prošlosti’ u pokušaju da ‘za sebe i ženu koju voli stvori budućnost’. Pennu Badgleyju pridružuje se Victoria Pedretti, poznata po seriji ‘The Haunting of Hill House’ koju također možete pogledati na Netflixu, a koja je utjelovila lik Love Quinn.

Foto: Netflix

0