Joe Goldberg se vratio: Stigla je treća sezona serije ‘You’

Joe Goldberg se vratio: Stigla je treća
sezona serije ‘You’

Nakon više od godinu i pol na Netflix se vratila jedna od najpopularnijih serija na streaming platformi. You je 2018. godine postala internacionalni hit, baš kao i knjige autorice Caroline Kepnes po kojima je snimljena. Više od šest godina nakon završetka tinejdžerske serije Gossip Girl, Penn Badgley upravo se s ovom uspješnicom vratio na ekran. Njegova izvedba narcisoidnog psihopata oduševila je dotadašnje obožavatelje i stvorila novu eru za ovog mladog glumca.

Nakon prve sezone u kojoj je opsjednuto pratio mladu spisateljicu Beck, a potom i druge u kojoj je našao osobu koja mu može parirati, Joe Goldberg napokon se vraća i u trećoj sezoni serije koja je upravo stigla na Netflix.

Što nas očekuje u novoj sezoni?

Nakon tragedije koju je je ostavio za sobom u New Yorku, a zatim i u Los Angelesu, Joe seli u predgrađe sjeverne Kalifornije – spreman za novo, ovoga puta obiteljsko, poglavlje. Nastavak priče prikazuje Joea i Love koji se nakon kaotičnog raspleta događaja u drugoj sezoni sele u mirno područje Madre Linda. Joe se pokušava prilagoditi na novi život, ali očekivano, ima novu opsesiju. Natalie je njihova nova susjeda, a čini se i Joeova najnovija meta. Međutim, kako će ispuniti svoje opsesivne želje sad kad ima obitelj? I kako se u njegov život uklapa Love?

Treća sezona serije You izašla je u pravi trenutak – idealan je dodatak Netflix and Chills lineupu koji nas pokušava uljuljati u onu klasičnu, spooky listopadsku atmosferu. U ovoj sezoni glume nova lica – Tati Gabrielle, Dylan Arnold, Christopher Shean, Michaela McManus, Shalita Grant i drugi.

Ljubavna priča između Joea i Love, jasno je, neće biti idilična kao što su njih dvoje zamislili, a ne preostaje nam ništa nego izbingeati seriju ovog vikenda!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori