Kako su poznate glumice provele večer uoči Oscara

Kako su poznate glumice provele
večer uoči Oscara

Brie Larson

Brie Larson

Iako ih danas očekuju višesatne pripreme kako bi zablistale na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara, poznate glumice ni u večeri uoči ove prestižne dodjele filmskih nagrada nisu propustile priliku za izlazak u javnost. Sinoć se u Hollywoodu zabavljalo do ranih jutarnjih sati, a na čak nekoliko lokacija održavane su zabave, ali i posljednja filmska dodjela prije dodjeljivanja zlatnih kipića – Independent Spirit Awards.

Alicia Vikander

Alicia Vikander

Ovogodišnje konkurentice za titulu najbolje sporedne glumice, Alicia Vikander i Jennifer Lawrence, svojim su prisutstvom upriličile sada već tradicionalni, deveti po redu pred-oskarovski party Women in Film, koji su svojim inspirativnim govorima obilježile Jennifer Lawrence i Patricia Arquette.

Rooney Mara

Rooney Mara

Neke od glumica i uzvanica večerašnje ceremonije zaputile su se na privatnu večeru kuće Chanel, dok je dio njih došao po svoje nagrade na filmsku dodjelu Independent Spirit Awards, na kojoj je sinoć slavila talentirana glumica Brie Larson, ovjenčana nagradom za najbolju žensku ulogu u također nagrađenom filmu Room. Dodjelu nisu propustile ni Cate Blanchett i Rooney Mara, kolegice u filmu Carol, koje su i u ovoj prigodi privukle pozornost modnih kritičara svojim stylinzima, iako je jasno da najbolje čuvaju za sami kraj – večerašnju dodjelu Oscara.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Foto: Guliver/Getty Images

Učitati još
Zatvori