Pogledali smo Brazen, film o kojem se ne prestaje pričati ovih dana

Pogledali smo Brazen, film o kojem se ne
prestaje pričati ovih dana

Kada film izađe 13. siječnja i za 24 sata osvane na prvom mjestu trending ljestvice u Hrvatskoj, sve nam govori da ga moramo odgledati.

Brazen

Alyssu Milano obožavali smo u seriji Charmed devedesetih godina, a nakon uloge kojom se proslavila pojavila se u nekoliko filmova i serija, kao što su također popularne Mistresses. U novom filmu na Netflixu Milano gluma tajanstvenu spisateljicu koja se ovoga puta mora suočiti s tragedijom u stvarnom životu nakon ubojstva svoje sestre. U pokušaju da otkrije što se dogodilo, ignorirat će upozorenja policije i detektiva i krenut će u opasnu avanturu tijekom koje će shvatiti da je njezina sestra skrivala cijeli jedan dio svog života. Film je napravljen prema romanu Nore Roberts, a osim tog trilerskog momenta prepun je sladunjavih momenata. Ipak uspio nas je prikovati ispred malih ekrana, zbog na prvu predvidljivog razvoja situacije, ali ipak s obratima.

Niska oscjena na imdb – čini nam se s razlogom

Iako volimo Alyssu Milano i svakako smo fanovi trilera i misterija, ipak nam se ova kombinacija čini više mlakom nego uzbudljivom. Na trenutke imamo osjećaj da smo u tinejdžerskoj romantičnoj komediji, dok nam s druge strane događaji obavijeni velom misterije pokušavaju ubrzati bilo, ali ne uspijevaju. Sve u svemu, nećete baš apsolutno potratiti vrijeme gledajući ovaj film, ali nemojte očekivati spektakl vrijedan zlatnog kipića.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori