Svjetski virtualni event donio je ekskluzivne vijesti o hit serijama

Svjetski virtualni event donio je
ekskluzivne vijesti o hit serijama

Netflix je samim početkom godine najavio nekoliko bombastičnih vijesti, a jedna od njih bila je i TUDUM – prvi global event u koji su se mogli uključiti obožavatelji serija na streaming platformi. Naziva inspiriranog Netflixovim poznatim zvukom prije početka serija, TUDUM je kao trosatni virtualni event održan u subotu, a donio je ekskluzivne vijesti, teasere i pojave brojnih zvijezdi omiljenih nam Netflixovih serija. Protagonisti su se redom uključivali kako bi otkrili dolazak novih sezona uspješnica i otkrili teasere do kojih smo odbrojavali. Više od stotinjak poznatih lica upalo je na globalni fan event i oduševilo gledatelje, a ovo je prava mala revolucija u Netflixovoj strategiji koja je po prvi put direktno spojila platformu s gledateljima.

Napokon smo dobili novosti o hitovima poput Stranger Things, stigle su uzbudljive informacije za Sex Education, ekskluzivni clipovi iz serije La Casa de Papel, prvi pogled na Bridgerton i još puno uzbudljivih noviteta, a one najbolje donosimo vam upravo ovdje.

Stranger Things

Omiljena Netflixova serija i ujedno jedna od najgledanijih ikada, Stranger Things, već tri godine čeka novu sezonu. Napokon ćemo je dobiti u 2022. godini, a TUDUM je otkrio prvi konkretniji teaser i pogled na našu glumačku ekipu koja je sad već doista – odrasla! Stranger Things 4 ima i novu lokaciju izvan Hawkinsa – tzv. Creel House. Datum još uvijek nije poznat, a sve druge detalje koje znamo dosad pogledajte ovdje.

Bridgerton

Bridgerton je prošlog Božića izazvao neviđeni spektakl na streaming platformi. Baš su svi gledali seriju smještenu u London u 19. stoljeće u kojem se sve vrti oko spletki, ljubavnika i drama na u visokom društvu. Glavne zvijezde serije, a posebno Rege Jean-Page, postali su preko noći aktualna hollywoodska imena. TUDUM je donio prvi pogled na novu sezonu! Radnja se ovoga puta fokusira na Sira Anthonyja i njegovu ljubavnu simpatiju koju igra Simone Ashley (Sex Education). Serija izlazi u tijeku sljedeće godine.

Sex Education

Nakon što nas je treća sezona nedavno potpuno oduševila, dobili smo i službenu potvrdu da stiže i četvrta sezona Sex Education. Jedna od daleko najboljih teen serija današnjice potvrdila je da se vraća na Netflix – što je iznenadilo brojne obožavatelje. Vraćaju se sva prominentna lica serije, a jedva čekamo vidjeti kako će se rasplesti odnos Maeve i Otisa te njegove majke Jean i Jakoba.

The Crown

Približava se godinu dana otkad smo pogledali posljednju sezonu The Crown, hit britanskoj seriji o životu kraljice Elizabete II. i kraljevske obitelji. Nakon što su predvodnicu monarhije utjelovile fantastične Claire Foy i Olivia Colman, koje su za svoje izvedbe dobile brojne nagrade i priznanja, kraljicu će u novoj sezonu glumiti Imelda Staunton. Prvi se put ova glumica javila gledateljima za vrijeme TUDUM-a i to sa seta serije. Otkrila je da nova, peta sezona, stiže u studenom 2022. godine!

Tiger King

Prije nekoliko dana Netflix je otkrio da se vraća Tiger King, dokuserija koja je bila najgledanija serija tijekom pandemije. O njoj su se pisali brojni članci, recenzije, radili memeovi i otkrivale nove dimenzije priče. Nakon više od godinu i pol dana, Tiger King će dobiti još jedno izdanje na Netflixu. Još uvijek nema novih informacija o tome što ćemo zapravo pratiti u drugoj sezoni, budući da je posljednja informacija koju znamo o ekscentričnom Joeu da se nalazi iza rešetaka. No, iz produkcije su kazali da nas očekuje jednako, ako ne i više, suludih prizora i kaosa. TUDUM je otkrio da nas od novog Tiger Kinga dijeli vrlo malo jer nova sezona izlazi 17. studenog!

La Casa de Papel / Money Heist

Jedna od najuspješnijih internacionalnih serija na Netflixu nedavno nas je oduševila prvom polovicom pete sezone, ujedno i posljednje. Nakon dramatičnih događanja i plot twista koji nikad ne bi očekivali, TUDUM je otkrio ekskluzivni sneak peek u nove epizode. U njima je ostatak ekipa suočen s odlukom – kako dalje bez važnih članova ekipa i Profesora? Datum je već poznat – nove epizode stižu 3. prosinca, a sad smo dobili i prvi pogled na atmosferu koja nas očekuje.

Foto: Netflix, screenshot

Učitati još
Zatvori