Popularna Netflix serija ‘The Crown’ ipak dobiva šestu sezonu

Popularna Netflix serija ‘The
Crown’ ipak dobiva šestu sezonu

2016. godine, na vrhuncu svoje popularnosti, streaming gigant Netflix najavio je novu seriju The Crown kao svoju najskuplju seriju dotad. Epska produkcija i odlična glumačka postava pretvorile su ju i u jednu od najpopularnijih. The Crown prati život kraljice Elizabete II. i donosi pogled iza kulisa u borbu između privatne i javne persone najistaknutije ličnosti u Velikoj Britaniji.

Nakon četiri uspješne sezone u kojima smo pratili život kraljice Elizabete II. od njezine mladosti i trenutka kada je postala kraljica do osamdesetih kada važnu ulogu u cijeloj priči imaju i princ Charles i princeza Diana, Netflix je najavio da će serija The Crown završiti s petom sezonom što je iznenadilo brojne obožavatelje serije koji su očekivali da će nastavak priče donijeti još dvije sezone. Na njihovo oduševljenje, autor serije Peter Morgan jučer je objavio da The Crown ipak dobiva i šestu sezonu.

Serija The Crown ipak dobiva i šestu sezonu

Nakon početka snimanja pete sezone, cijelom timu postalo je jasno da im ipak treba više prostora kako bi nastavak kompleksne priče o kraljici Elizabeti II. i kraljevskoj obitelji prikazali dovoljno vjerno.

I dok su se mnogi fanovi serije ponadali da će nas šesta sezona dovesti do sadašnjeg vremena, Peter je istaknuo da dodatak još jedne sezone neće proširiti razdoblje koje će biti prikazano, već će im samo dati više prostora za detaljniji prikaz istog razdoblja.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori