Ivan Šarić priprema najveći stand-up nastup do sada u Hrvatskoj

Ivan Šarić priprema najveći stand-up
nastup do sada u Hrvatskoj

Ivan Šarić u Domu sportova

Nakon što je doslovce pokorio domaću scenu i osvojio srca hrvatske javnosti svojim sjajnim nastupima u TV showu ‘Ples sa zvijezdama’, u kojem je došao do samog finala, naš najpoznatiji stand-up komičar Ivan Šarić priprema novi projekt, možda i najambiciozniji i najuzbudljiviji dosad. Naime, nakon što je  rasprodao KD Vatroslava Lisinskog čak četiri puta kojima je do suza nasmijao mnogobrojnu zagrebačku publiku te prošlogodišnje velike regionalne turneje po kazalištima diljem Hrvatske, Šarić opet ide korak unaprijed i podiže ljestvicu, najavljujući najnoviji show, osmišljen po uzoru na velike svjetske komičare. Ovaj stand up show će biti najveći stand up show u Hrvatskoj.

Mala dvorana Doma sportova postat će tako, 2. listopada, mjesto vrhunskog stand-up showa, ispunjenog Šarićevim britkim, pitkim i personaliziranom humorom. Upravo na tom mjestu, Ivan Šarić je pred nešto više od dvije godine održao nastup za pamćenje, kao ‘predgrupa’ svjetski poznatom stand-up komičaru Pablu Franciscu, odlično pripremivši publiku za navale smijeha i pokazavši kako bez problema može stati rame uz rame velikanima svjetske stand-up komedije. Svojim fenomenalnim forama zaradio je gromoglasan pljesak, a mnogi su tada komentirali kako je Šarić bio čak i bolji od Pabla Francisca.

A što publika može od Šarića očekivati ovog puta? Njegov prepoznatljiv stil čine uvijek zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja, te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne regionalne događaje. Najveći dio showa bit će baziran na novim materijalima, ali tu će također biti mjesta i za klasike koji su dobro poznati njegovoj publici.

„Zašto Dom sportova? Vjerujem da moja publika uvijek ima očekivanja od mojih predstava, ali ono što sam siguran da znaju je to da sam sebi postavljam najveće izazove. Ovo je novi izazov u mom životu. Okupiti 3000 ljudi na jednom mjestu radi stand up-a je nešto što mi predstavlja istovremeno izazov, satisfakciju, natjecanje sa samim sobom i stvara novu dozu strahopoštovanja prema mojoj publici. Taj mix me gura dalje. Eto zašto Dom spotova.” – izjavio je Ivan.

Šarić je tijekom svoje uspješne karijere uspio napraviti nešto što dosad nije učinio nijedan komičar, dokazavši kako je stand up komedija prerasla klupsku scenu i više nego zasluženo prešla na jedan mnogo veći i kulturniji nivo. Uz brojne televizijske i voditeljske angažmane, čini se kako ovom svestranom i talentiranom umjetniku nema kraja. Najavljeni stand-up spektakl u Domu sportova prvi je takve vrste na ovim prostorima, čime dobiva na velikoj važnosti i značaju, posebice u domeni domaćeg stand-upa. Stoga rezervirajte  prvu srijedu u listopadu za vrhunski provod, okupite ekipu i, makar na nekoliko sati, zaboravite sve brige i prepustite se genijalnom Šarićevom humoru. Ulaznice su od danas dostupne putem sustava Eventim i to po cijenama 90 kuna za tribine te 120 kuna i 140 kuna za parter.

Kupnju možete izvršiti online na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ivan-saric-live-zagreb-dom-sportova-530450/event.html

Foto: Mario Pavlović

Učitati još
Zatvori