Hrvatski gledatelji od danas uživaju u reunionu Prijatelja!

Sada već znamo da se zvijezde kultne komedije Prijatelji, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, vraćaju u novom specijalu Prijatelji: Ponovno zajedno (Friends: The Reunion), koji će biti prikazan 27. svibnja 2021. No nova i odlična vijest je, iako će se originalno prikazati na platformi HBO Max kojoj Hrvatska još nema pristup, specijal odmah stići i na nama dostupan HBO GO.

Prijatelji: Ponovno zajedno

Specijal je snimljen bez scenarija na legendarnom stageu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, gdje je snimana i originalna serija, a u njemu će se pojaviti različiti specijalni gosti, među kojima su zvijezde David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon i Malala Yousafzai.

Ben Winston je režirao specijal, a istovremeno je jedan od izvršnih producenata, uz izvršne producente „Prijatelja“ Kevina Brighta, Martu Kauffman i Davida Cranea. Specijal je nastao u Warner Bros. Unscripted Television produkciji, u suradnji s Warner Horizon, Fulwell 73 Productions i Bright/Kauffman/Crane Productions. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer su također među izvršnim producentima specijala. Emma Conway, James Longman i Stacey Thomas-Muir su izvršni koproducenti.

Foto: Warner Bros.

1