Gillian Anderson kao David Bowie u popularnoj seriji

Gillian Anderson kao David Bowie
u popularnoj seriji

david bowie

Glumica Gillian Anderson u popularnoj TV seriji ‘American Gods’ pojavit će se u sveukupno 6 epizoda od njih 8, prve epizode i glumi lik Media. Media utjelovljuje sve svjetske ikonske slavne ličnosti – kao Marilyn Monroe ili David Bowie.

Media preuzima bilo kakav oblik da bi najuspješnije prenijela poruku. Do sada je preuzela formu Lucille Ball, a prema planiranome, preuzet će i oblik Marilyn Monroe. U posljednjoj epizodi ove bizarne, no jako zanimljive serije pojavila se kao David Bowie i oduševila obožavatelje – svoje, obožavatelje serije, i one legendarnog glazbenika.

MV5BNmFkODMxNjYtNTk3Mi00YWMwLWFhNDEtZmZlZGU4N2VkMzE4XkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_SY1000_SX1500_AL_

U svijetu Naila Gaimana bogovi su živi jer vjerujemo u njih. Kada izgubimo vjeru, njihove moći nestaju. Media se mijenja također prema vremenu u kojemu se pojavljuje.

Pogledajte isječak u kojemu se pojavljuje Media kako bi prenijela poruku Technical Boyju o ratu. Tko zna, možda se Media uskoro pojavi kao neki od drugih likova Davida Bowieja – White Duke ili sl.? No, da biste to saznali, pratite TV seriju American Gods. Osim Gillian Andreson, u seriji još glumi cijeli niz odličnih glumaca – Peter Stormare, Ian McShane, Emily Browning, Ricky Whittle, Yetide Badaki i dr.

MV5BNDY0MDIyYzUtOTQzMy00ZjcxLTk0YjYtZGQ3OGFjMzcyMGJmXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_SY1000_SX1500_AL_

Foto: Twitter, Screenshot

Učitati još
Zatvori