Odlična Netflixova teen serija vraća se u srpnju

Odlična Netflixova teen serija
vraća se u srpnju

U moru sadržaja koji nam Netflix servira s vremena na vrijeme se pronađe baš nekolicina pravih bisera, najčešće serija koje privuku na prvu i uvuku nas u svoj svijet, čak i ako ste mislili da sadržaj definitivno nije za vas. Zabavna tinejdžerska rom-com serija Never Have I Ever koja je lansirana 2020. godine jedna je od takvih baš zbog pitke, ali inteligentne radnje, odličnih mladih glumaca i feel good osjećaja koji nakon nje ostaje – u toj mjeri da jedva čekamo novu sezonu.

Stiže druga sezona Never Have I Ever

Netflix je ovih dana otkrio da ćemo nove epizode srednjoškolskih muka Devi (Maitreyi Ramakrishnan) gledati u srpnju te kroz fotografije natuknuo neke od glavnih točaka radnje. Naime, u posljednjoj epizodi prve sezone ostavili smo Devi razapetu između dva muška protagonista, najpopularnijeg dečka u školi Paxtona te njenog zakletog neprijatelja Bena. Osim toga, mama joj je upravo najavila da se sele natrag u Indiju i time samo nastavila noćnu moru obiteljskih odnosa i nerazumijevanja otkad joj je otac nenadano umro.

No nove fotografije i novi likovi koji će biti uvedeni u radnju daju naslutiti da se omražena selidba možda ipak neće dogoditi, ali ljubavni trokut itekako ostaje na snazi, a odnosi s najboljim prijateljicama Fabiolom i Eleanor vratili su se na staro. Pričekat ćemo prvi trailer prije daljnjih analiza, no jedno je sigurno – ovom se baš veselimo!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori