Izašao je prvi trailer za jezivu true crime priču koju za nekoliko dana gledamo na Netflixu

Zašto smo točno kao publika zaista ovisni o true crime pričama, teško je definirati, ali izlazak svake nove serije ili filma inspiriranog stvarnim zločinom popraćen je pravom binge groznicom. Netflix je tu opsesiju odavno prepoznao pa tako tako u njegovoj riznici može pronaći na dugačak popis genijalnih true crime serija o kojima smo već pisali ovdje.

Streaming div vodi nas u srž još jednog strahovitog zločina koji se dogodio nedavno, 2018. godine. u Coloradu. ‘American Murder: The Family Next Door’ predstavlja pozadinske događaje ubojstava o kojima su mediji svojevremeno izvještavali iz sata u sat.

Horor priča obitelji Watts

Christopher i Shanann Watts bili su bračni par iz Sjeverne Karoline koji su do 2018. godine osnovali obitelj s dvije kćeri i živjeli mirno u malom gradiću Fredericku u državi Colorado. Dokumentarni film prikazuje početke njihove veze i sklad koji su prikazivali na van. Shanann je nerijetko na društvenim mrežama komentirala njihov brak i kako joj je Chris promijenio život na bolje u ključnom trenutku.

Ta slika skladnog obiteljskog života upravo je razlog ogromnog šoka koji je uslijedio kad su Shanann i njezine kćeri – petogodišnja Bella i trogodišnja Cece, neobjašnjivo nestale. Jedina osoba koja bi mogla znati kad su nestale i što im se dogodilo bio je Chris Watts, suprug i otac, koji je razvojem situacije pokazao da nije osoba kakvom se predstavlja. Harmonična slika četveročlane obitelji rasplinula se zauvijek užasavajućom viješću o nasilnoj smrti 34-godišnje žene koja je čekala treće dijete te dvije djevojčice.

Film je režirala Jenny Popplewell, a produkciju potpisuje Oskarovac James Marsh poznat kao redatelj filma ‘The Theory of Everything.” Dokumentarac na Netflix stiže 30. rujna.

Foto: IMDb

0