Izašao je prvi trailer za jezivu true crime priču koju za nekoliko dana gledamo na Netflixu

Izašao je prvi trailer za jezivu true crime priču koju za nekoliko dana gledamo na Netflixu

Zašto smo točno kao publika zaista ovisni o true crime pričama, teško je definirati, ali izlazak svake nove serije ili filma inspiriranog stvarnim zločinom popraćen je pravom binge groznicom. Netflix je tu opsesiju odavno prepoznao pa tako tako u njegovoj riznici može pronaći na dugačak popis genijalnih true crime serija o kojima smo već pisali ovdje.

Streaming div vodi nas u srž još jednog strahovitog zločina koji se dogodio nedavno, 2018. godine. u Coloradu. ‘American Murder: The Family Next Door’ predstavlja pozadinske događaje ubojstava o kojima su mediji svojevremeno izvještavali iz sata u sat.

Horor priča obitelji Watts

Christopher i Shanann Watts bili su bračni par iz Sjeverne Karoline koji su do 2018. godine osnovali obitelj s dvije kćeri i živjeli mirno u malom gradiću Fredericku u državi Colorado. Dokumentarni film prikazuje početke njihove veze i sklad koji su prikazivali na van. Shanann je nerijetko na društvenim mrežama komentirala njihov brak i kako joj je Chris promijenio život na bolje u ključnom trenutku.

Ta slika skladnog obiteljskog života upravo je razlog ogromnog šoka koji je uslijedio kad su Shanann i njezine kćeri – petogodišnja Bella i trogodišnja Cece, neobjašnjivo nestale. Jedina osoba koja bi mogla znati kad su nestale i što im se dogodilo bio je Chris Watts, suprug i otac, koji je razvojem situacije pokazao da nije osoba kakvom se predstavlja. Harmonična slika četveročlane obitelji rasplinula se zauvijek užasavajućom viješću o nasilnoj smrti 34-godišnje žene koja je čekala treće dijete te dvije djevojčice.

Film je režirala Jenny Popplewell, a produkciju potpisuje Oskarovac James Marsh poznat kao redatelj filma ‘The Theory of Everything.” Dokumentarac na Netflix stiže 30. rujna.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori