CineStar ugostio uspješne poslovne žene u kinu Gold Class by PREMIUM VISA

CineStar ugostio uspješne poslovne žene u
kinu Gold Class by PREMIUM VISA

Sinoć su u novouređenom CineStar kinu Gold Class by PREMIUM VISA u Zagrebu, održane dvije paralelne specijalne projekcije, trilera ‘Ava’ s Jessicom Chastain i Colinom Farrellom u glavnim ulogama te biografskog filma „Radioaktivna“ o turbulentnom životu znanstvenice Marie Curie. U ambijentu koji odiše šarmom britanskih klubova i koji je nedavno u cijelosti preuređen, poslovne žene su pronašle trenutak za sebe, uz piće u baru i Gold Class večeru za vrijeme filma.

Kristina Radić
Matija Vuica

Sinoć su tako u ovom posebnom eventu uživale Jadranka Islamović, Branka Krstulović, Iva Radić, Matija Vuica, Kristina Radić, Kornelija Knez, Marijana Oreb, Dubravka Jusić, Danijela VincekovićIrena Šribar Radić, Aranka Paštrović Lucić  te mnoge druge. Uz poštivanje svih mjera i preporuka za okupljanja, CineStar je ovim luksuznim eventom pokazao da se i u novom normalnom mogu organizirati kvalitetna događanja, za što se Gold Class by Premium Visa pokazao idealnim.

Branka Krstulović
Danijela Vinceković

U „Avi“, novom akcijskom triler redatelja Tatea Taylora i scenarista Matthewa Newtona Ava je ubojica koja radi za vladinu organizaciju koja putuje svijetom i izvršava ubojstva. Kada posao koji obavlja krene po zlu, morat će se boriti za vlastiti život. U ostalim ulogama se pojavljuju Geena Davis i John Malkovich.

Iva Radić
Jadranka Islamović

„Radioaktivna“ donosi istinitu priču o znanstvenici rođenoj 1867. u Varšavi koja u Francusku došla studirati i ondje upoznala budućeg supruga. Pierre i Marie Curie zajedno su otkrili radij i prodrmali tadašnje znanstvene krugove! Oboje 1903. godine osvajaju Nobelovu nagradu za otkrivanje radioaktivnosti, nakon čega Pierre ubrzo umire. Nakon njegove smrti, Marie se počinje još intenzivnije baviti znanošću te osvaja drugu Nobelovu nagradu za svoja otkrića koja su promijenila svijet.

Aranka Paštrović Lucić
Dubravka Jusić i Kornelija Knez

Oba filma uskoro možete pogledati u svim CineStar kinima, posjetite www.cinestarcinemas.hr 

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori