Besplatno gledajte filmove s najvećih svjetskih festivala na globalnoj platformi We are one

Besplatno gledajte filmove s najvećih svjetskih festivala na globalnoj platformi We are one

Vodeći svjetski filmski festivali i YouToube za 29. svibanj najavili početak zajedničkog Globalnog Filmskog Festivala We Are One. Na desetodnevnom digitalnom filmskom festivalu, u produkciji i organizaciji globalne medijske kompanije Tribeca Enterprises, bit će prikazani filmovi po izboru dvadeset filmskih festivala, među kojima su i međunarodni filmski festivali u Berlinu, Cannesu i Veneciji, kao i mnogi drugi, a s ciljem da se gledateljima omogući pristup filmskom stvaralaštvu iz svih dijelova svijeta. Sva sredstva prikupljena tijekom Festivala bit će usmjerena u COVID-19 Fond solidarnosti, kojeg je osnovala Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO).

We Are One – veliki online filmski festival

Jedinstveni desetodnevni događaj će na YouTubeu okupiti globalnu zajednicu umjetnika kako bi publici besplatno predstavili filmove iz svih krajeva svijeta, a filmskim autorima pristup globalnoj filmskoj publici. Uvjerenje da umjetnici i stvaratelji u presudnim trenucima mogu ujediniti svijet, ohrabriti smislenu koegzistenicju i suštinski povezati ljude, ugrađeno je u DNK filmskih festivala. Globalni Filmski Festival We Are One gledaocima će omogućiti ne samo da iz nove perspekitve upoznaju različite kulture, već i da direktnim donacijama pomognu lokalnim zajednicama širom svijeta pogođenim COVID-19 pandemijom. Na YouTube kanalu možete vidjeti i popis svih festivala koji sudjeluju.

Globalni filmski festival We Are One održat će se u periodu od 29. svibnja do 7. lipnja na YouTube.com/WeAreOne. Gledatelji će moći besplatno pristupiti svim igranim, kratkim i dokumentarnim filmovima, mjuziklima, komedijama i razgovorima obuhvaćenim festivalskim programom. Detaljan festivalski program bit će predstavljen uoči početka festivala.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori