Eddy Ramich rasplesat će vas na Badnje jutro

Eddy Ramich rasplesat će vas
na Badnje jutro

Osim ručka ili večere s obitelji i prijateljima Badnjak možete provesti na doista originalan način. Okupite društvo najmilijih te se zajedno uputite na Advent na Europskom trgu – tamo će vas dočekati od 10 do 16 sati Jutarnji Badnjak Boogie by Eddy Ramich, a u večernjim satima za dobar mash up svježih house, drum’ n’ bass, post dubstep i indie beatova zaduženi su CFSN DJs.

Eddy Ramich_ post

Eddy Ramich

Eddy Ramich, dobro je poznati veteran eclectic i house scene u Hrvatskoj koji nakon više od 25 godina strastvene posvećenosti glazbi i dalje širi svoju viziju u svjetskim klubovima. Kao začetnik Kontrapunkta, jedne od najdugovječnijih klupskih večeri u Zagrebu, Eddy je zaslužan za dolazak nekih od najznačajnijih svjetskih acid jazz, brokenbeat, soulfil / deep house umjetnika u Hrvatsku.

Eddy Ramich

Eddy Ramich

Kao DJ na legendarnom Radiju 101, Eddy je tijekom 18 godina vodio dvije emisije koje su slušateljima nudile svježe poglede na glazbu. Eddyjevo inzistiranje na svježem pristupu i želja za istraživanjem novih puteva u glazbi odveli su ga u najprestižnije klubove i muzičke festivale. Poznat je po remiksovima glazbe Sun Ra, Ennia Morriconea, Arthura Verocaia, Tanie Marie i Archie Sheppa koje je izvodio solo ili u sklopu house projekta Eddy i Dus u devedesetima, odnosno Eddy Meets Yannah početkom novog milenija. Eddy i danas potvrđuje da mu je DJ-iranje najjača strana. Bogata glazbena podloga, energija koju dijeli s publikom i želja da podržava i širi dobru muziku čine ga jednom od najznačajnijih figura istočnoeuropske scene.

CFSN

CFSN

Navečer od 23 sata slijede popularni i rado slušani CFSN DJs. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Istanbula, Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga, Wroclawa u Poljskoj do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Soundwave, The Garden, Unknown, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera. Njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum’ n’ bass, UK funky, future garage, post dubstep, dnb, beats, footwork, juke i indie beatova. Organiziraju i Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti. Za sve novosti u vezi ovog odličnog provoda (i drugih!) na Badnjak pratite Facebook stranicu i Instagram profil Adventa na Europskom trgu.

Vizual_Advent na Europskom trgu post

Učitati još
Zatvori