Donosimo najzanimljivija događanja u tjednu pred nama

Donosimo najzanimljivija
događanja u tjednu pred nama

U tjednu koji je pred nama nikako nam neće biti dosadno, pogotovo ako ostajemo u Zagrebu. Pregršt je događanja na otvorenom a mi smo izdvojili ona najzanimljivija.

Stand up by Studio Smijeha u Parku Ribnjak – Matoš u ribičiji

Na predivnoj lokaciji u parku Ribnjak, Matoš u Ribičiji definitivno je događanje koje je hit u gradu ovog ljeta. Svakodnevni program bogat glazbom, kulturom i umjetnošću okuplja goste svih generacija. Koliko nestvarno Ribnjak izgleda možete pogledati ovdje. A ako se i sami želite uvjeriti skoknite u nedjelju na porciju dobre zabave uz već dobro uigranu komičarsku ekipu iz Studija smijeha. Ovdje možete pogledati i program do 18. kolovoza.

Izložba: Street under Balcony

Svaki dan od 14 do 20 sati navratite do Laube na izložbu Street under Balcony. Njom se radovima iz Laubine kolekcije prikazuje presjek djelovanja Brune Pogačnika. Od novog street arta u dvorištu Laube, preko umjetničke intervencije TARWUK na stropu Bistroa Lauba, do galerijskog prostora u koji je postavljen mural preuzet sa zida u Branimirovoj. Sve je u Laubi u znaku street arta.

Pop Up market u dvorištu #6

Provedite subotu 25.07. u društvu talentiranih domaćih umjetnika na 6. Pop Up Marketu u dvorištu Masarykove 14 od 11-17 sati, uz sve mjere predostrožnosti. Ovaj puta je manje izlagača, ali je ponuda i dalje vrhunska. Ako tražite idealan poklon, posegnite za proizvodima domaćih dizajnera i kreativaca. Ovdje možete provjeriti tko će sve izlagati.

Izložba ”Prijatelji za Oris”

Ako još niste navratite u Oris Kuću arhitekture, gdje je još do kraja mjeseca otvorena međunarodna izložba ”Prijatelji za Oris / Friends for Oris”. Potaknuta globalnom pandemijom i razornim potresom koji je pogodio Zagreb 22. ožujka, izložba je simbol nade i optimizma. Oris Kuća arhitekture pozvala je više od 70 renomiranih arhitekata i fotografa iz cijelog svijeta, s kojima su surađivali u brojnim prigodama, da sudjeluju u izložbi. Izložbu možete pogledati radnim danom od 9 – 17 sati.

Retrovizor u kinu Tuškanac

Do kraja srpnja na ljetnoj pozornici Tuškanac pogledajte izbor tek nekih od najznačajnih filmova 1950-ih različith autora (Ozu, Kazan, Clouzot, Ford, Lumet, Truffaut, Huston, Mizoguchi, Malle, Welles, Bresson, Wilder i dr.). Program po danima možete vidjeti ovdje.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori