Naučite plesati balet od doma uz najbolje ruske pedagoge

Oduvijek ste željeli plesati balet, ili ste ga plesali kao djevojčica? Možda je sad idealno vrijeme da krenete. S obzirom na mjere zabrane okupljanja u jeku pandemije korona virusa, sva rekreacijska događanja su odgođena. Međutim svoje plesne vještine možete brusiti plešući balet od doma i to uz najbolje svjetske baletne pedagoge.

Balet od doma

Balet možete plesati u bilo kojoj životnoj dobi. On nije rezerviran samo za određenu tjelesnu građu i fizičku spremnost, a gracioznost koju nauči vaše tijelo moći ćete nositi sa sobom gdje god da krenete. Riješite se bolova u leđima, steknite fizičku kondiciju i smršavite. U svijetu je rekreativni balet trenutno jedna od najpopularnijih aktivnosti. Ni Hrvatska ne zaostaje. Dok ove mjere opreza ne prođu, iz udobnosti vašeg doma spojite se na satove baleta ravno u Rusiju – majku ovog gracioznog plesa.

Svaki dan prijenos uživo baletnih satova

Moskovski Baletni studio DANCESECRET desecima godina održava satove zaljubljenicima iz različitih zemalja. U jeku krize uzrokovane virusom, svoje satove odlučili su emitirati online. Svaki dan u različitim terminima na njihovom YouTube kanalu možete se uključiti i ovisno o svom stupnju početi vježbati.

Ponedjeljak i utorak

11:00 – BALLET LEVEL 1
19:00 – BALLET LEVEL 2
20:30 – POINTE SHOES

Srijeda

19:00 – FLOOR BAR

Četvrtak

19:00 – BALLET LEVEL 1
20:15 – BALLET LEVEL 3
21:30 – POINTE SHOES

Petak

11:00 – BALLET LEVEL 2
20:15 – BALLET LEVEL 1

Subota

11:00 – BALLET LEVEL 2
12:30 – POINTE SHOES
13:00 – STRETCHING

Odličan početak ljubavi prema plesu

Ovo je zapravo idealna prilika da startate s ovim gracioznim plesom kod kuće. Kad usvojite osnove vrlo lako se možete priključiti satovima u dvoranama u Zagrebu. Puni samopouzdanja.

Foto: Unsplash

0