Američka jazz i soul zvijezda
predstavila se hrvatskoj publici

Jučerašnjim premijernim nastupom, mlada američka zvijezda jazza i soula, Jarrod Lawson,  predstavio se hrvatskim fanovima soula i jazza u sklopu novopokrenutog soul festivala Bol Soul, koji se u Bolu, na Braču, održava do 14. listopada.

post jarrod lawson

Lawson, kojeg su na Bol došli slušati i mnogobrojni poklonici soula iz Velike Britanije i Njemačke, predstavio se publici kratkim nastupom u hotelu Bluesun Elaphusa, a koji je bio zagrijavanje za njegov veliki i središnji koncert Bol Soul festivala, koji će se u Bolu održati danas. S Lawsonom je sinoć zapjevale i gošće  Rose Vincent i  Tahirah Asha Memory.

Prvi međunarodni  Bol Soul festival u Bolu organiziraju  veterani globalne soul scene, DJi i producenti Ian Dewhirst i Carl Webstera.  Dewhirst je kao utjecajan DJ u svojih 40 godina karijere otkrio mnoge glazbenike, a radeći u EMI recorsu lansirao je brojne hit bandove kao što su Pet Shop Boys i Soft Cell, dok Webster i dan danas putem najutjecajnije soul radijske postaje Starpoint promovira nove glazbene talente i diktira svjetske glazbene trendove u soul glazbi.

Učitati još
Zatvori