Talijanski deserti i egzotični okusi u studenom u Kuhaoni

Talijanski deserti i egzotični
okusi u studenom u Kuhaoni

kuhaona-studeni

Jesenske hladnije i sve kraće dane provodimo češće u svojim domovima te pritom često organiziramo druženja za obitelj i prijatelje uz fine zalogaje. Stoga je Kuhaona pripremila radionice na kojima ćete uz predavače dobiti nove ideje za brojna zanimljiva slana i slatka jela.

Početak mjeseca rezerviran je za Martinjsku gozbu, a kulinarsko putovanje nastavljamo kuhinjama Bliskog istoka i Južne Amerike dok će ljubitelji deserata uživati na radionici talijanskih slastica. Kraj mjeseca donosi još jednu Malu školu pivarstva na kojoj ćete otkriti kako i kod kuće možete pripremiti izvrsno pivo.

Teme radionica

07.11.2017. (utorak)
MARTINJSKA GOZBA 
– Predavač: Stephen Breslin
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Ususret Martinju pripremili smo radionicu za koju je chef Stephen Breslin osmislio genijalan jelovnik – Guščja jetra omotana slaninom uz žele od dunje i crnog vina, Wellington odrezak u kombinaciji s umakom od kestena i pirjanih prokulica, a za desert  Pitu od slatkog krumpira sa sljezovim kolačićima i jabukama mariniranim u vinu. Pridružite nam se na Martinjskoj gozbi!
Napomena: Radionica je na engleskom jeziku.
Cijena radionice: 400,00 kn

09.11.2017. (četvrtak)
OKUSI BLISKOG ISTOKA– Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Kuhinja Bliskog istoka razvila se pod utjecajem arapske i mediteranske kuhinje pa tako dominiraju grahorice, voće i orašasti plodovi. Na radionici koju je osmislila Marina Sanguinetti pripremat ćete Tabbouleh salatu, Namaz od patlidžana, oraha i nara, Dolme (listovi vinove loze punjeni začinjenom rižom), Humus od cikle. Radionica idealna za sve vegetarijance, ali i one koji su željni novih okusa.
Cijena radionice: 400,00 kn

Kuhaona

Tabbouleh

14.11.2017. (utorak)
LATINOAMERIČKI SPECIJALITETI – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Jelovnik ove Kuhaona radionice donosi na stol okuse peruanskog Cevichea od ribe, čileanske Pite od kukuruza, te argetinskog Mesnog jela s roštilja s chimichurri umakom. Kroz pripremu ovih jela vodit će vas, rođena Argentinka, Marina Sanguinetti. Bolju preporuku nećete naći, stoga pridružite se i uživajte u okusima latinoameričkih specijaliteta.
Cijena radionice: 400,00 kn

23.11.2017. (četvrtak)
TALIJANSKE SLASTICE  – Predavač: Sandra Rončević
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Talijanske slastice nadaleko su poznate u svijetu i čest su odabir pripreme u svečanijim prigodama. Na ovoj radionici, uz Sandru Rončević, imate priliku naučiti kako pripremiti tri različite vrste deserta i to redom – jedan kremasti, nadaleko poznate kekse i na kraju prefinu tortu. A zvijezde ove radionice bit će Panna cotta s kavom, Cantuccini i Torta Caprese.
Cijena radionice: 400,00 kn

Kuhaona

Cantuccini

28.11.2017. (utorak)
MALA ŠKOLA PIVARSTVA – Predavač: Mirko Banić Ištuk
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Radionica izrade piva se nastavlja s našim novim predavačem, tehnologom i zaljubljenikom u pivo Mirkom Banićem. Očekuje vas puno korisnih informacija prilikom pripreme piva i ugodno druženje.
Napomena: Pivo koje ćete skuhati na radionici bit će pod našim budnim okom sljedećih mjesec dana pa se ponovno vidimo na degustaciji.
Cijena radionice: 400,00 kn

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

kuhaona-rujan-4

Učitati još
Zatvori