Počinju jesenska kulinarska druženja u Kuhaoni

Počinju jesenska kulinarska
druženja u Kuhaoni

kuhaona-rujan-2

Nakon ljetne stanke Kuhaona nastavlja s radionicama. Rujan otvaraju uvijek traženom radionicom Petre Jelenić na kojoj ćete kombinirati fantastične okuse jesenskog voća i čokolade. Nastasja Petrić uvest će vas u svijet slanih i slatkih jela u obliku kuglica dok ćete uz Marinu Sanguinetti imati priliku naučiti fine talijanske voćne deserte te pripremiti aromatični domaći kruh i namaze. Kraj mjeseca rezerviran je za malu školu pivarstva pa vjerujemo da ćete i u ovom mjesecu pronaći nešto zanimljivo, stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu.

Teme radionica

09.09.2017. (subota)
Slatki okusi jeseni 
– Predavač: Petra Jelenić
Trajanje radionice: 10.00 – 14.00 sati
Jesenski voćni plodovi već su se pojavili na našim tržnicama i pravo je vrijeme za pripremu slastica u kojima ćemo koristiti kasnoljetne domaće breskve, ali i tek pristigle kruške i grožđe. Uz našu dragu Petru Jelenić imate prilike savladati pripremu domaćeg tijesta za savijače, te odličnog tarta pa ćemo tako na radionici pripremati namaz od breskvi i bijele čokolade, pečeni tart od čokolade s kruškama i savijaču od grožđa.
Napomena: Za ovu radionicu je broj polaznika ograničen na 10 osoba.
Cijena radionice: 500,00 kn

12.09.2017. (utorak)
Slane i slatke kuglice – Predavač: Nastasja Chiara Petrić
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Različite kuhinje, različita jela, a sve u obliku kuglica. Probudite maštu u sebi i pripremite za svoju obitelj i prijatelje nekoliko zanimljivih jela koja će odskakati od onih svakodnevnih kako izgledom tako i okusom. Na ovoj ćete radionici uz Nastasju Petrić naučiti kako pripremiti kuglice od sira s brusnicama i orasima, azijske mesne okruglice, falafel s majonezom od avokada i domaći ferrero rocher.
Cijena radionice: 400,00 kn

kuhaona-rujan-1

21.09.2017. (četvrtak)
Talijanski voćni deserti – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Marina Sanguinetti, foodstilistica i velika poznavateljica talijanske kuhinje na ovoj će vas radionici upoznati s nekoliko talijanskih voćnih deserata. Pripremat ćete nesvakidašnji tiramisu s bobičastim voćem, kruške u crnom vinu te marinirane suhe smokve.
Cijena radionice: 400,00 kn

26.09.2017. (utorak)
Kruh i namazi – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Kako pripremiti fini domaći kruh sa začinima kojeg ćete poslužiti u kombinaciji s domaćim namazima tema je radionice koju će voditi Marina Sanguinetti. Zamijesit ćete bijeli kruh začinjen češnjakom te kruh začinjen đumbirom, klinčićem, paprom i muškatnim oraščićem, a od namaza izraditi jetrenu paštetu i namaz od patlidžana.
Cijena radionice: 400,00 kn

kuhaona-rujan-3

28.09.2017. (četvrtak)
Mala škola pivarstva – Predavač: Mirko Banić Ištuk
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Puno ste nas zvali i pitali, kad će ponovno? I evo je. Radionica izrade piva se nastavlja s našim novim predavačem, tehnologom i zaljubljenikom u pivo Mirkom Banićem. Očekuje vas puno korisnih informacija prilikom pripreme piva i ugodno druženje.
Cijena radionice: 400,00 kn

kuhaona-rujan-4

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori