Što se u lipnju kuha u
Kuhaoni?

U mjesecu lipnju Kuhaona je opet pripremila odlične radionice za sve željne novih iskustava pod vodstvom vrhunskih kuhara i stručnjaka. Iz vlastitog iskustva znamo kako ćete puno naučiti, a ujedno se dobro zabaviti tako da isprobajte ove prijedloge barem jednom, a nakon toga ćete se vjerojatno i nastaviti vraćati.

kuhaona_velika

Na radionicama Ivice Štrumla pripremat će se namirnice poput bifteka za ljubitelje mesa i plave ribe za one koji uživaju u lakšim, ljetnijim jelima. Kuhaona nas još jednom vodi na put oko svijeta. Ovog puta na istraživanje talijanske kuhinje uz vodstvo Marijane Zlomislić te azijskih specijaliteta poput phở gà juhe na proputovanju Vijetnamom uz Žaklinu Matijević ili dim sum okruglica uz Vida Nikolića. Nadamo se da ćete i u ovom mjesecu pronaći nešto zanimljivo za sebe. Stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu, a o pojedinim radionicama te kako kupiti kartu pročitajte na linkovima naslova.

02.06.2015. Fingerfood – Predavač: Vid Nikolić
09.06.2015. Kuhinja Vijetnama – Predavač: Žaklina Matijević
11.06.2015. Biftek na tanjuru – Predavač: Ivica Štruml
17.06.2015. Bella Italia – Predavač: Marijana Zlomislić
18.06.2015. Specijaliteti od plave ribe – Predavač: Ivica Štruml
30.06.2015. Dim sum – Predavač: Vid Nikolić

kuhaona2

Sve se radionice, kao i poklon bon, mogu kupiti po cijeni od 350 kuna po radionici. Ako se pak ne možete odlučiti između dvije teme ili želite povesti partnera, to možete učiniti za 600 kuna, a Kuhaona sve svoje vjerne polaznike uvijek nagrađuje četvrtom besplatnom radionicom nakon tri odrađene teme.

Preporuka

Zatvori