Kuglice za bor ispunjene ginom ili whiskeyem

Kuglice za bor ispunjene
ginom ili whiskeyem

kuglice-za-bor-gin-2

Iako do Božića ima još itekako puno vremena (dva mjeseca i jedan dan, ali tko broji), brendovi već počinju s predstavljanjem blagdanskih kolekcija. IKEA je definitivno probila led još u srpnju, a dio božićnih ukrasa iz kolekcije VINTER 2017 već vas čeka u zagrebačkoj robnoj kući.

Kuglice za bor koje ćete popiti

Novost koja je obišla svijet zbog svoje zabavne primjene kuglice su za bor jedne britanske destilerije. Lakes Distillery za ovu je blagdansku party sezonu predstavio ukrase ispunjene raznim alkoholnim pićima, od whiskeya, preko gina i votke do vina. Ali okusi nisu obični jer votka dolazi s aromom slane karamele, dok gin ima okus cimeta i maline.

Klasične staklene kuglice mogu se kupiti u paketu od šest ili samostalno, dolaze sa zavrnutim čepom, a kuglica koju možete objesiti na bor poput obične na slavlju služi kao čaša. Samo je morate dohvatiti i skinuti s bora.

Lakes Distillery na svojoj je stranici naznačio da je dostava izvan granica Velike Britanije moguća, samo ih trebate kontaktirati. Više informacija o kuglicama nađite na službenoj stranici.

kuglice-za-bor-gin

Foto: Instagram, Lakes Distillery

Učitati još
Zatvori