Kruh&putar – slatko mjesto na Trešnjevci

Kruh&putar – slatko
mjesto na Trešnjevci

kruh-i-putar-12

Koncept caffe bara u kojem se može popiti kava, pojesti croissant i kupiti kruh vani nisu strana pojava. Štoviše, čak su i uobičajeniji od običnih pekarnica, usputnih stanica na kakve smo mi navikli jer nude miran kutak za jutarnji ritual, doručak, uživanje u šalici kave i listanje novina. Ako si za to uzmete malo vremena, naravno. U protivnom opcija ‘to go’ također funkcionira besprijekorno.

kruh-i-putar-9

Jedno takvo mjesto nalazi se na Trešnjevci, nadomak Parka Stara Trešnjevka. U prometnoj Nehajskoj, na broju 2, smjestio se Kruh&putar, slatki miks kafića i pekarnice u kojem možete dobiti sve navedeno. I to u jako ugodnom interijeru koji zove da ostanete bar trenutak duže.

kruh-i-putar-8

S ulaza će vas dočekati vitrina ispunjena pekarskim proizvodima – ponuda je više-manje klasična. Preko peciva, croissanta, pužića do sendviča i kolača. A prošećete li u dubinu prostora doći ćete do stolova i klupica ispunjenih mekanim dekorativnim jastucima. Nježne boje kreiraju smirujuć interijer razbijen samo simpatičnim detaljima na stolovima i zidovima.

kruh-i-putar-5

Živite li u blizini, nema sumnje da će vas razveseliti jedno ovakvo mjesto – lijepih kafića u kvartovima još uvijek nedostaje!

kruh-i-putar-10

kruh-i-putar-11

kruh-i-putar-3

kruh-i-putar-7

kruh-i-putar-6

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori