Trendi košare za mace i pse napravljene od 100% prirodnog materijala

Trendi košare za mace i pse napravljene
od 100% prirodnog materijala

Mnogi vlasnici ljubimaca, za svoje mezimce biraju, kao i za sebe, samo najbolje. U šarolikoj ponudi brendova koje danas nalazimo na internetu, sve više na popularnosti dobivaju oni koji svoje proizvode izrađuju od prirodnih materijala. Upravo smo jedan takav brend, specijaliziran za izradu košara za mace i pse pronašli na Instagramu. Hush mood potpuno je sustainable, a krevetiće proizvodi od 100%-tnog pamuka. Osim toplih i mekih idealnih za zimske mjesece novi dizajn krase one pletene košare, savršene za proljeće i toplije dane.

U moderno doba naglasak se sve više stavlja na povratak čovjeka prirodi, alternativnim pristupima u medicini i naravno, korištenju prirodnih materijala u proizvodnji. Košare od pamuka idealan su način da se pridružite globalnom pokretu i napravite nešto dobro za okoliš, ali i svoh mezimca.

Eco košare za pse i mace

Ljubiteljica životinja i ponosna vlasnica dvije krasne mace, Irena, strastvena je obožavateljica interijera dizajna i svega što zahtjeva kreativan angažman. Stoga su košare nastale kao logičan odgovor na njezine privatne i poslovne interese. Izaberite svoj trendi model, jer dostavljaju i u Hrvatsku. Pet brend Hush Mood dizajnira jako cool košare koje će se uklopiti u svaki moderan dom. Pristupačne cijenom, a još su k tome i izrađene od 100% prirodnog materijala.

Kako je nastao Hush Mood?

Zanimljiv podatak pronašli smo na blogu, brend je nastao godinama unazad dok je Irenea živjela s roditeljima u Sloveniji. Okružena prirodnim ljepotama, daleko od gradske vreve, voljela je šetati šumom i povezivati se s prirodom. Između ostalog, sustanara imanju bili su im psi i mace, pa je ljubav prema životinjama krenula još iz djetinjstva. U želji da za njih napravi nešto lijepo, a ekološki prihvatljivo krenula je u istraživanje. Tako su nastale eco-friendly košare za pse i mace.

 

Foto: Instagram(@hushmood.official)

 

Učitati još
Zatvori