Magična konoba & bar na Visu

Magična konoba & bar na Visu

lola-8

Vis je već godinama jedan od hrvatskih otoka s epitetom magičnog i misterioznog iako je jednako dugo hit destinacija na koju se podjednako slijevaju domaći i strani turisti. Ono što održava ovu premisu su već poznata atmosferična mjesta, nezaobilazna ako dođete ljetovati na Vis.

lola-6

Lola

Romantična konoba & bar Lola

Baš zbog izgleda i atmosfere mnogi ih biraju kao lokacije za vjenčanja. Među njima se ističu Fort George o kojem smo već više puta pisali i konoba & bar Lola. Ovo simpatično mjesto će vas prvenstveno osvojiti svojim bajkovitim vrtom u čijem se zelenilu skrivaju stolovi. Kombinacija autohtonog ambijenta, shabby izgleda i veselog duha svoje goste privlači već sezonama.

lola-5

Zalogaji su ovdje inspirirani Mediteranom, hrvatskim i španjolskim nasljeđem. Uvijek se možete osvježiti uz čašu hladnog pića i uživati u zelenilu terase. Pogotovo navečer kada se upale svjećice, dodatno zasvijetle svi detalji i Lola se pretvori u vrlo romantično mjesto.

lola-7

Sve je to jasno samo iz fotografija, a osjećaj se dodatno potencira kada se jednom nađete tamo. Zato, ako se ove godine nađete u Visu, nemojte zaobići Lolu u ulici Matije Gupca 12. Pratite ih na službenoj Facebook stranici.

lola-2

lola-4

lola-3

Foto: Konoba & Bar Lola

Učitati još
Zatvori