Naš najdraži francuski brend ima i kolekciju detalja za dom

Sézane Maison

Pomno pratimo svaku novu kolekciju popularnog francuskog brenda Sézane i nikad nismo razočarani. Lansiran je kao prvi francuski 100% online brend, no fantastične reakcije kupaca ponukale su ih da polako počnu otvarati i fizičke trgovine – a njihovi shopping modeli razlikuju se od klasičnih dućana. Naime, trgovine trenutno raspoređene po Parizu, u New Yorku i Londonu krenule su kao pop up shopovi u kojima je kupac mogao dobiti cijelo Sézane iskustvo te upoznati filozofiju brenda.

Sézane Maison

Uređeni poput stanova ispunjenih najdražim komadima, u dućanima se mogla naručiti kava, pojesti kolačić, prelistati knjiga, baš kao kod kuće. I odmah ste poželjeli kupiti sve, od odjeće do komada za uređenje doma koji su bili dio instalacije. Tako je privlačni Sézane dizajn po pristupačnim cijenama osigurao brendu dovoljno interesa da pop up shopovi postanu stalne trgovine u koje možete zaviriti i sve isprobati te naručiti da dođe na vašu adresu, a prirodno je na red došla i kolekcija za dom.

Sézane Maison

Sézane Maison linija

Trgovine su oduvijek ispunjene stylish sitnicama koje će privući pažnju kupaca, ponekad su se u kolekcije zavlačili lifestyle komadi, a Sézane Maison linija ove je zime znatno proširena. U posljednjoj capsule kolekciji za ovu zimu, prigodno nazvanoj All I Want For Christmas predstavit će nove komade poput stolnih lampi nastalih u suradnji s brendom Vanity Boum, plakata u suradnji s brendom Hôtel Magique, ali i mirisnih svjećica, šalica sa simpatičnim natpisima, Gallimard planera i bilježnica, jastučnica. Sve je nastalo s ciljem poklona koje bi kupovali najdražima.

Mi, naravno, želimo apsolutno sve. Nove komade možete razgledati na stranici brenda, a kupiti od nedjelje u 10 sati ujutro.

Sézane Maison

Sézane Maison

Sézane Maison

Sézane Maison

Sézane Maison

Sézane Maison

Sézane Maison

sezane-maison-6

sezane-maison-11

sezane-maison-9

sezane-maison-15

sezane-maison-17 sezane-maison-19 sezane-maison-18

sezane-maison-13

Foto: Sézane

0